1. Якщо не помиляюсь, то новині вже кілька місяців.
In addition, SUSE Linux Enterprise Desktop includes a search engine for searching the user's desktop files and documents.
Мене прикололо оцеЦитата:In addition, SUSE Linux Enterprise Desktop includes a search engine for searching the user's desktop files and documents.ага, вагомий аргумент, правда? Ніби інші дистри такого не мають...
ага, прошу виписати мені зі складу нагороду за лІнУкС (теж прикольно, пра?) і ше одну за оффтоп/флейм
Якби я офіс на 20 компів мігрував з Вінди на Лінукс (не сервери а саме юзерів, наприклад Агнесу Павловну з бухгалтерії, Любов Сергіївну з відділу кадрів, і так далі ) я б теж вибрав дистр який має серйозну технічну підтримку, а ше доволі розповсюджений,
М: +Чесно кажучи, важко реагувати на фоли у свій бік, але якщо вже й Chtulchu зауважив порушення, то таки відреагую.
Цитата: miwa від 2007-08-13 22:42:06М: +Чесно кажучи, важко реагувати на фоли у свій бік, але якщо вже й Chtulchu зауважив порушення, то таки відреагую.(задумливо): може то нік змінити? А то root_x вже постраждав...