Вдома стоїть новенький тетех, здається, останньої версії - хоч трісни не знаю як на нього PS-CYR поставити - не працює і все. І доків з встановлення шрифтів не знайшов (правда, не надто сильно шукав).
В "Не надто короткому вступі до LaTeX 2ε" пишуть, що розривні таблиці задаються оточеннями supertabular i longtabular.Нема кирилиці у Fedor-і? Ну, не знаю, у мене в OpenSuSE проблем ніколи не виникало."Не надто короткий вступ до LaTeX2e", версія 4.12. Український переклад.
Нема кирилиці у Fedor-і? Ну, не знаю, у мене в OpenSuSE проблем ніколи не виникало.
В "Не надто короткому вступі до LaTeX 2ε" пишуть, що розривні таблиці задаються оточеннями supertabular i longtabular.
А файлів-то на сервері немає
Цитата: Misha від 2007-08-10 10:29:02А файлів-то на сервері немає Треба щоб такі файли і подібні їм зберігались на ftp.linux.org.ua не розумію чому так не роблять...
Ой, ну прямо вже суперпроблема: створюється гілка на форумі куди страждущі українізатори скидають аргументовані запити на потрібну документацію (може ще якісь ро-файли, яких деяким дистрам не вистачає і тому подібне...), яку просто вже аж необхідно забекапити - безсонний адмін вночі розбираєтья...М:* за публічне обговорення дій модератора (п.14 правил). Сергію, ну вам що, так в бан хочеться?Плюс - занадто жирно: зійдемось на зірочці
Цитата: Campana від 2007-08-09 19:43:38"Не надто короткий вступ до LaTeX2e", версія 4.12. Український переклад. А файлів-то на сервері немає
"Не надто короткий вступ до LaTeX2e", версія 4.12. Український переклад.