Цитата: noddeat від 2007-11-09 00:52:31залежить, що у вас встановлене (точніше, як багато всього). десь в районі ґіґа тягнути, в середньому.здається, yum перед тим, як почати інсталяцію, показує, скільки це буде. ґіґа? лиш перейти з 7 до 8? дам що там такого відміного не розумію...
залежить, що у вас встановлене (точніше, як багато всього). десь в районі ґіґа тягнути, в середньому.здається, yum перед тим, як почати інсталяцію, показує, скільки це буде.
тільки не треба знову цей флейм про нестабільність федори.
Ну ще ніби В. Лісівка та gvy користуються федорою тут.
Міша - альтом та трохи дебом, НМВ.
А от шоста була як раз нічого...
Спробуєте підтримувати не тільки на localhost -- отоді повернемось до питаннячка.
Я?! Федорою?! Пане, це майже повод для дуелі :-/
Цитата Я?! Федорою?! Пане, це майже повод для дуелі :-/ i'm sorry. пролітала повз очі якась ваша стаття, що називалась «RPM...» Напевно, звідти й зробив такий передчасний висновок
ЗІ федору 8 встановив — поламалася перемикалка xkbswitch. Тепер у ґномі я взагалі без української, а в KDE лише мишкою можу перемикати. Також при спробі під’єднатися до федориного компа за допомогою NX він вилітає в небо, коли проходить авторизацію й починає завантажувати сесію. Розумію, що це одна проблема з X.org. Плачу, але поки що забив
Також я хостив сайт у компанії ColoCall, веб-сервер довгий час крутився на федорі. Правда, потім вони фрю поставили.
xorg.conf В студію...Самому стало цікаво, як без дров енвідії можна правильно частоту поставити (треба 1280x1024@75) -колись юзав 1024x768@100 -без дров було ніяк.Драйвер вирубили ксоргівським кофігом чи видалили повністю?
# Xorg configuration created by livna-config-display...Section "ServerFlags" Option "AIGLX" "on"EndSection...Section "Device" Identifier "Videocard0" Driver "nv"EndSectionSection "Screen" Identifier "Screen0" Device "Videocard0" DefaultDepth 24 SubSection "Display" Viewport 0 0 Depth 24 EndSubSectionEndSectionSection "Extensions" Option "Composite" "Enable"EndSection
Чому інші компанії дозволяють собі таке "нахабство",як включення кодеків в свої дистри,а федора ні?
Чому в мене не працює графічний вихід з системи?
Чому в мене відмовляється працювати компіз,хоча на мандріві все працює пречудово?
Ну так RPM не тільки на редхаті водиться. Й давно розшифровується як "RPM Package manager"