А от без ракет раком ставлять, кому не ліньки. Мої Вам співчуття, якщо в блаженній невідомості... сам колись був дурнем-пацифістом, поки не довелося проаналізувати років десять тому, що до чого. Навіть виходячи з того, що знав сам.
Приходьте, поспілкуєтеся з людиною, яка їм це й розповідала.
1. Тим ракетам, що порізали, цілком однаково кого нести - науковий супутник чи кількадесят боєголовок.
ракети-носії «Зеніт» ніби нікуди не поділися. У нас наразі нема грошей навіть на теоретичну науку (комп’ютери, наукові журнали, папір, зарплата, інтернет), які там в біса супутники, що ви кажете.
ЦитатаА "тернопільський курс" пана Валерія ШелестаА не Валерія Габрусєва?
А "тернопільський курс" пана Валерія Шелеста
А як його звідти видерти та використати - купа файлів по теках.
wget -mnp http://www.linux.kiev.ua/materials/School-Linux-Ternopyl/
2 Campana> НовіРекомендую OpenNet :-)
P.P.S. Ми також трошки причетні до цього проекту :-)ЦитатаКроме того, будет и четвертый вариант — «Терминал-Сервер» — для ПК, объем оперативной памяти которых не превышает 64 МБ. «Таких компьютеров еще очень много в Татарстане и Перми», — говорит Новодворский.
Кроме того, будет и четвертый вариант — «Терминал-Сервер» — для ПК, объем оперативной памяти которых не превышает 64 МБ. «Таких компьютеров еще очень много в Татарстане и Перми», — говорит Новодворский.
Я не про "Зеніт". Я про "сатану" SS-18 (наразі - РН "Дніпро") та інші бойові ракети. Виводити на орбіту за їх допомогою можна навіть з існуючих шахтних пускових (які зараз засипають). А це - ті саме гроші яких так не вистачає. До того ж, грошей за таке використання вийде отримати більше грошей ніж при розрізанні на металобрухт. Але там "красти важче"
Цитата: gvy від 2007-12-04 08:22:182 CampanaРекомендую OpenNet :-)Дякую, але вони взяли інформацію точно в тому джерелі (і на тій сторінці), на яке послався я
2 CampanaРекомендую OpenNet :-)
Чудово. Буде досвід, яким можна буде поділитися.
Щодо матеріалів. Я щось не бачу, як із головної сторінки linux.kiev.ua можна потрапити у каталог /materials. Виходить, він прихований від відвідувачів. Це погано. Та й гуляти по ньому без web-морди незручно.
В Україні влада (у т.ч. особисто Ющенко та Тимошенко) була досить в курсі того, що є вільне ПЗ. Вони зрадили не тільки Майдан, а й друзів.
Тобто нам нема на кого сподіватися, залишається робити самим.
Наприклад, у Південній Кореї зараз от фіґ що зробиш/купиш/замовиш/заплатиш через Інтернет, якщо немає вінди, MSIE та ActiveX на ньому. Бо всі плаґіни для роботи з Інтернет-банками узаконені, стантартизовані, випускаються одним державним вендором й беруться тільки з державно-урядових сайтів.
І проблема не тому, що китайці чи південнокорейці дурні та зраджують свої Майдани та друзів, а тому-що є набагато серйозніші справи як міґрації, так і колаборативного плану. Ну й я-б здивувався, якби ти цього не розумів...
Наприклад, у Південній Кореї зараз от фіґ що зробиш/купиш/замовиш/заплатиш через Інтернет, якщо немає вінди, MSIE та ActiveX на ньому.
країна не хоче вмить перелазити на вільне ПО... — та може й хоче, і напевно навіть і може але не все так просто, не все робиться одразу...
Одним словом, це я до того, що може не варто розчаровуватись, а продовжувати робити Good Thing (TM)?
ALT Linux прекрасна штука (я навіть здивувався, що настільки) і просто напевне варто продовжувати «плавати у своєму морі» не надіючись ні на кого. Мої побажання ALT Linux триматись далі, прогресувати й заповнювати простір де можна.
Звідки така інформація?
Хіба держава може наказувати банкам, торгівлі, загалом - бізнесу, що і як робити?
Те, що держава собі там прийняла для використання - діло одне, хоч і неприємне. А от якщо певний інструмент, припустимо, збитковий, або стане збитковим? Або просто неприйнятний для певної галузі?
Далі, щодо банків. З яких пір в Південній Кореї не діють міжнародні платіжні системи?
ЦитатаНаприклад, у Південній Кореї зараз от фіґ що зробиш/купиш/замовиш/заплатиш через Інтернет, якщо немає вінди, MSIE та ActiveX на ньому.інтернет-банкінг на ActiveX — це жорстоко. Але це лише банківські перекази, які вигідно юзати лише в межах однієї країни. А для оплати візою не треба ніяких плаґінів, так що не все так апокаліптично.
Коли останнього разу б це мене отак хвилювало?.. (як і проблеми годування котів на Таїті)