Код: [Вибрати]Initializing flamebuffer... [ OK ]Цитата: hse від 2007-12-17 17:33:04Філософія Gentoo це максимальна свобода у виборі Людини, де програми нічого не навязують людині, а роблять тільки те що Людина їм скаже. Ну звичайно-ж! Бо в RedHat, чи в SuSE, чи в Ubuntu, чи де завгодно інде — програми взірвуть ваш монітор, застрілять вашого кота та знасилують вашу дівчину. А саме ALT Linux ще-й поміняє додатково вашу зачіску налисо.Цитата: hse від 2007-12-17 17:33:04Gentoo розробляється тими і для тих кого не задовільняють чимось інші дистрибутиви, хто хоче мати свій власний, для тих Людей що не підлаштовуються до створеного іншими, а створюють совє максимально підлаштоване для себе.Bullshit. «Є час бавитись забавками, а є час працювати» — Соломон на репліку hse. Незадоволений дистрибутивом... — кажуть, поганому танцору й помідори заважають. Мене цікавить не де той OpenOffice.org лежить на диску, а як він працює і як ставиться. Коли справа доходить до Sybase чи Oracle на кучі серверів, то мене менше всього цікавить мій вибір, а чим швидше злиняти у пивницю. А от коли ваш чорненький ящичок мегакастомізованого міжгалактичного метадистрибудиву та ще-й подібний на смерюченьке відерце зі сміттячком (щось типу *BSD та Slackware), то це вже взагалі серйозний діагноз.Словом, їжте свою Gentoo, дайте нам свою гентушну свободу невибору цього хламу, а модери закриють краще тему.
Initializing flamebuffer... [ OK ]
Філософія Gentoo це максимальна свобода у виборі Людини, де програми нічого не навязують людині, а роблять тільки те що Людина їм скаже.
Gentoo розробляється тими і для тих кого не задовільняють чимось інші дистрибутиви, хто хоче мати свій власний, для тих Людей що не підлаштовуються до створеного іншими, а створюють совє максимально підлаштоване для себе.
Словом, їжте свою Gentoo, дайте нам свою гентушну свободу невибору цього хламу, а модери закриють краще тему.
Ще один анти-троль з анти-світу...