Автор Гілка: Подарунки на Миколая!  (Прочитано 12979 раз)

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3641
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
Re: Подарунки на Миколая!
« Відповідей #30 : 2007-12-18 13:35:48 »
Initializing flamebuffer...             [ OK ]
Філософія Gentoo це максимальна свобода у виборі Людини, де програми нічого не навязують людині, а роблять тільки те що Людина їм скаже.
;D Ну звичайно-ж! Бо в RedHat, чи в SuSE, чи в Ubuntu, чи де завгодно інде — програми взірвуть ваш монітор, застрілять вашого кота та знасилують вашу дівчину. А саме ALT Linux ще-й поміняє додатково вашу зачіску налисо.

Gentoo розробляється тими і для тих кого не задовільняють чимось інші дистрибутиви, хто хоче мати свій власний, для тих Людей що не підлаштовуються до створеного іншими, а створюють совє максимально підлаштоване для себе.
Bullshit.

«Є час бавитись забавками, а є час працювати» — Соломон на репліку hse. Незадоволений дистрибутивом... — кажуть, поганому танцору й помідори заважають. Мене цікавить не де той OpenOffice.org лежить на диску, а як він працює і як ставиться. Коли справа доходить до Sybase чи Oracle на кучі серверів, то мене менше всього цікавить мій вибір, а чим швидше злиняти у пивницю. :)

А от коли ваш чорненький ящичок мегакастомізованого міжгалактичного метадистрибудиву та ще-й подібний на смерюченьке відерце зі сміттячком (щось типу *BSD та Slackware), то це вже взагалі серйозний діагноз.

Словом, їжте свою Gentoo, дайте нам свою гентушну свободу невибору цього хламу, а модери закриють краще тему.

Ще один анти-троль з анти-світу...
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
Re: Подарунки на Миколая!
« Відповідей #31 : 2007-12-18 13:36:33 »
Initializing flamebuffer...             [ OK ]
;D

Словом, їжте свою Gentoo, дайте нам свою гентушну свободу невибору цього хламу, а модери закриють краще тему.
Хороша ідея, але вже немає потреби. Дивіться "банний лист".

Edit:
Ще один анти-троль з анти-світу...
Ні, таки є. yurchor, вам, що, так плюсів хочеться?

Закриваю тему.
« Змінено: 2007-12-18 13:38:35 від Cthulhu »