Автор Гілка: Новий відеодрайвер від AMD/ATI  (Прочитано 1065 раз)

Відсутній Andy Borovy

• Кореспондент
  • дописів: 139
  • Працюю там, де цікаво
Вчора ввечері побачила світ нова версія відеодрайверу від AMD/ATI під номером 8.2 (8.471).

Нові можливості:
  • У цьому релізі драйвер ATI Catalyst™ Linux може вкористовувати розширення Xvideo для масштабування відео та перетворення кольорів на платах ряду Xpress 1200.
Виправлені помилки:
  • 3D програми не будуть аварійно завершуватися, якщо довжина екрану не є цілим множником, кратним 64 пікселам, наприклад, коли розміри екрану дорівнюють 1680х1050.
  • Не видно мигання зображення, при запуску зберігача екрану Gnome.
  • Вирішено кілька помилок, пов'язаних з яскравістю та гамма-корекцією зображення. Гамма-корекція відбувається за допомогою xgamma, fglrx_xgamma, xorg.conf, і у OpenGL іграх все працює як і повинно.
  • При відтворенні відео файлу, за допомогою програвача, який використовує розширення XVideo не видно діагонального розриву.
  • При відтворенні відео файлу, за допомогою програвача, який використовує розширення XVideo, зображення не виглядає кубічним.

Завантажити драйвер
« Змінено: 2008-03-06 13:14:04 від lvm »
Без уст я іронічний жах,
Що упирем ікластим став би
З очима ніжними кульбаби,
Якби не очі в дзеркалах.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Re: Новий відеодрайвер від AMD/ATI
« Відповідей #1 : 2008-03-06 08:19:26 »
 :-[
Цікаво, такі плати як Radeon 9250 так і залишуться лише на вільних драйверах, чи може-таки для них щось буде від виробника? Ну, я, звичайно, розумію що це залізо застаріле, але:
1 - не таке воно вже-й застаріле.
2 - його з головою для мене вистачає, за винятком того що ati-8.28.8 дуже погано працюють і не ставляться на нові системи.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.