Автор Гілка: Боротьба за OpenXML стає бруднішою  (Прочитано 7017 раз)

Відсутній DalekiyObriy

• Літератор
  • дописів: 1929
У Швеції 23 компанії-партнери MS приєдналися до Шведського Інституту Стандартів фактично під заключну нараду з ухвалення стандарту і здобули можливість проголосувати на користь прийняття Microsoft Open XML. Один з учасників-противників Open XML заявив, що фактично шведське голосування було загарбане.

Новина (англ.)
« Змінено: 2007-08-30 21:07:08 від DalekiyObriy »
Fedora 35 (x86-64)

Відсутній gvy

• Письменник
  • дописів: 576
Re: Боротьба за OpenXML стає бруднішою
« Відповідей #1 : 2007-08-30 23:47:31 »
В .by десь схоже, але вистачило й наявних партнерів.
« Змінено: 2007-08-30 23:48:07 від gvy »

Відсутній Campana

• Письменник
  • дописів: 795
  • Проходив мимо
« Відповідей #2 : 2007-08-31 21:59:42 »
А що в UA відбувається, хто-небудь може розповісти?

Відсутній Ign1111

• Письменник
  • дописів: 829
  • Linux 4ever!
« Відповідей #3 : 2007-09-01 00:39:42 »

Ееее... Поки що бородьба за місце під сонцем... А що може відбуватися, затвердження MS стандарту, це лише питання часу, дивлячись на те, що фактично усі політичні сили лобіюють MS.
Linux. The future is open.

Відсутній Soft

• Кореспондент
  • дописів: 100
  • Чому саме Лінукс?
« Відповідей #4 : 2007-09-02 17:21:24 »

Piracy must live...

В UA будь-яку програму можна скачати з http://infostore.org/ чи інших варезних сайтів, про котрі всі знають.

MS в UA може проштовхнути свої стандарти, але їй дуже довго доведеться боротися з піратством, яке вона, можливо, й не зможе подолати.

Відсутній hse

• Графоман
  • дописів: 473
  • Gentoo Linux
« Відповідей #5 : 2007-09-02 20:00:35 »
... фактично усі політичні сили лобіюють MS.
Це засмучує... Я шукав політичну силу котра не побоялася б відкрито підтримати сьогодні ВПЗ та відчизняного виробника програмного забезепечення і не знайшов...:'( Хто знає таку партію повідомте мені приватно я з ними поговорю..
бушократія - цинічний помаранчевий геноцид, витравлювання Української Нації, плюс мікрософтизація всієї країни.

Відсутній Ign1111

• Письменник
  • дописів: 829
  • Linux 4ever!
« Відповідей #6 : 2007-09-02 21:17:30 »
Хто знає таку партію повідомте мені приватно я з ними поговорю..

Можна й на форумі повідомити спільноту, а не одного тільки hse. ;)
Linux. The future is open.

Відсутній Soft

• Кореспондент
  • Чому саме Лінукс?
« Відповідей #7 : 2007-09-04 15:10:12 »
Це засмучує... Я шукав політичну силу котра не побоялася б відкрито підтримати сьогодні ВПЗ та відчизняного виробника програмного забезепечення і не знайшов...:'( Хто знає таку партію повідомте мені приватно я з ними поговорю..

Можливо Тягнибок?

http://alifesoft.livejournal.com/3046.html

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #8 : 2007-09-04 17:47:50 »

Можливо Тягнибок?

http://alifesoft.livejournal.com/3046.html
а чому лінк не на сайт Тягнибока? Чому в тій таблиці орієнтація на ЄС стоїть?? У них в програмі на Туркменістан орієнтуються.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній hse

• Графоман
  • Gentoo Linux
« Відповідей #9 : 2007-09-04 22:04:51 »
Я говорив з Олександром К. і наскільки мені відомо Свобода відмовила. Є партії котрі підпільно готові нас підтримати, але відкрито про це заявити в своїй рекламі, кажуть, що бояться...

PS: Тягнибок орієнтується на тих націоналістів що в 40-вих минулого століття вирішили що для України найкраща авторитарна влада, де керівник відповідає тільки перед Богом та історією в майбутніх поколіннях (таку доцільність тоді обгрунтував Ольжич здається як альтернатива найбільше з усіх привабливою виглядала демократія, але після провалу демократії в Чехії схилились до авторитаризму). Тут доповню, що той авторитаризм набагато м'якший, гуманніший, чесніший та людяніший від цього злочинного антиконституційного режиму котрий "демократією" може поворушитись язик назвати тільки в такого підлого циніка як В. А. ющенко та його бушиських нашистів.

PPS: Я вже колись давно, ще в 2004 писав, що люди по тому як роблять свій вибір, діляться на три категорії:
1. Звичайні - слухають хто їм більше і кращого наобіцяє.
2. Розумні - дивляться хто вже зробив найбільше добрих справ.
3. Мудрі - дивляться на наміри серця і саму сутність людини.
Бажаю всім Вам бути мудриму у свому виборі.
бушократія - цинічний помаранчевий геноцид, витравлювання Української Нації, плюс мікрософтизація всієї країни.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #10 : 2007-09-04 22:11:39 »
Цитата
PS: Тягнибок орієнтується на тих націоналістів що в 40-вих минулого століття вирішили що для України найкраща авторитарна влада, де керівник відповідає тільки перед Богом та історією в майбутніх поколіннях (таку доцільність тоді обгрунтував Ольжич здається як альтернатива найбільше з усіх привабливою виглядала демократія, але після провалу демократії в Чехії схилились до авторитаризму).
== Туркменістан. В тоталітарних країнах намітилась тенденція до використання лінукса. Як з цим в Середній Азії, цікаво?
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній hse

• Графоман
  • Gentoo Linux
« Відповідей #11 : 2007-09-04 23:28:35 »
В Ірані добре, там здається добровільно/примусово всіх попросили пересісти на Мандріву, але виключно з питань інформаційної безпеки та незалежності, бо закони Іану здається взагалі не визнають авторського права, та інтелектуальної власності тому там весь софт вільніший вільного:-) В Індії також ліцензій здається не признають? патенти принаймі точно, хоча авторське право якесь є, Китай має свій Лінукс. А ле там держави сильні, а тут не проблема у вибраній моделі державного устрою чи Конституції, а в людях яких з зовні заставляють порушувати закон, і слабкій державі, нездатній їх захистити від зовнішнього впливу... Відсутність Лінукса це причина слабкості державної влади яку будь-яка більш менш сильна фірма, не говорю вже про інші держави, може заставити чинити свою волю..

Відсутній VMumariv

• Новачок
  • *
  • дописів: 1
  • fsck YaBB 2!
« Відповідей #12 : 2007-09-05 00:19:45 »
Контрацептиви з ДержСпоживСтандартуhttp://www.dssu.gov.ua/  проголосували "За":

http://www.groklaw.net/article.php?story=20070904082606181

M: Ви спілкуєтесь у культурному середовищі!
« Змінено: 2007-09-05 20:04:11 від Cthulhu »

Відсутній Soft

• Кореспондент
  • Чому саме Лінукс?
« Відповідей #13 : 2007-09-05 02:30:26 »
Контрацептиви з ДержСпоживСтандартуhttp://www.dssu.gov.ua/  проголосували "За":

http://www.groklaw.net/article.php?story=20070904082606181

То й що? Як Вінда в Україні була шаровою, так і залишилася.
« Змінено: 2007-09-05 20:05:00 від Cthulhu »

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #14 : 2007-09-05 12:16:31 »
То й що? Як Вінда в Україні була шаровою, так і залишилася.
"Шарик, ты - балбес" (с) Матроскин
Різко, безумовно, але все ж справедливо, НМД.
Сподіваюсь, зараз вже не треба розжовувати, чому вінда перестає бути шаровою в Україні? А тим паче, чому специфікація стандарту (будь-якого) повинна бути повністю відкритою?

З.І. По темі. Двічі перечитав статтю, перш ніж повірив в облом ООХМЛ і дрібном'якої кантори :)
Читайте документацію - вона кермує.