Відома фірма-виробник дешевих ноутбуків буде агресивно просувати Linux на своїх лептопах. Як повідомив віце-президент фірми з маркетингу й брендування Джянп’єро Морбелло: «Ми переходимо на Лінукс через Майкрософт. Це буде важко, бо Майкрософт має сильний вплив і владу, але ми будемо тяжко працювати для розвитку ринку Лінукса.»Компанія вважає, що ноутбуки з Лінуксом будуть особливо привабливі у дешевих моделях, бо коштуватимуть на 50 британських фунтів (490 гривень) менше.Джерело: vnunet.com
мої враження після року з Аcer - це не Toshiba, але ж він в 2 рази дешевший
Цитата: rpalyvoda від 2008-06-05 21:27:28мої враження після року з Аcer - це не Toshiba, але ж він в 2 рази дешевший В мене трохи інакше: Acer - та сама Toshiba тільки за реальну вартість. Та й працює інколи краще.
Ні, він дешевший десь утричі (Aspire 3634 WLMi). Але все одно майже така само гидота як і Toshiba.
Немає інших но(бляха-муха, літера "у" вилетіла )тбуків окрім Dell, і Макйл ідеолог їх.
Цитата: AndyBorovy від 2008-06-13 14:29:36Немає інших но(бляха-муха, літера "у" вилетіла )тбуків окрім Dell, і Макйл ідеолог їх.Ні, ще є MSI.
придивляюся нову цяцьку купувати, поки що звузив до Dell XPS (з боку потужності) та HP dv6000 (з боку ціни), MSI теж нічого (з боку ціни) але трішки відлякує бо не бранд-нейм, є в когось приємні враження від MSI?окрім того ще питання, чи хтось бачив порівняння швидкодії та енерговитрат мобільних платформ на базі amd x2 проти core 2, бажано на 64-бітовому Linux? щось трішки поґуґлив, але швидкоруч нічого по суті не знайшов...
Якби не мав приємних вражень - не казав би. Відносно HP маю здебільшого неприємні враження, але то стосується HP ProLiant.Швидкодія - краща на amd, енергозбереження - краще на intel. Принаймні так помічав я.
Справжній ноутбук називається ThinkPad.Все інше - компроміс.
Flame:Вже ні.Ще так.