Що ж, загалом непоганий журнал, от не вистачає тільки 100% української мови.
Правилами форума передбачено висловлення своєї думки, якщо дотримуватись правил етикету і не ображати інших учасників форуму. Саме це я й зробив.
До цього не треба приплутувати налаштування локалі.
Більшість програм я взагалі використовую з англійським інтерфейсом. Українського якраз нема.
А от так як Ваша російська рідна - так моя українська, і як би це для Вас не звучало, та українська мені сприймається краще! Я цього не соромлюся і маю право це сказати, абсолютно не ображаючи Вас!
От з чого Ви взяли, що вам хтось щось нав'язує? Так, мені хотілось би, щоб в Україні було більше періодики державною мовою, зокрема на тему opensource, бо мені це цікаво. А читати її Вас ніхто не силує!
Сьогодні спеціально з'їздив в офіс на бульвар Лесі Українки, щоб придбати номер. Що ж, загалом непоганий журнал, от не вистачає тільки 100% української мови.
Також сам журнал формату А5, надрукований у 2 колонки, тому вивід багатьох команд там читається не дуже зручно.
PS. Залишки попередньої спроби тут: http://www.linux.org.ua/cgi-bin/twiki/view/Locale/UkrainianLinuxJournal