Кхм... а я вважав що знаюсь на збоченнях.
Особливо з точки зору ціни.
На жаль, підтримуються лише телефони з ОС Symbian, зокрема Nokia. Проект було протестовано його автором на дистрибутивах Ubuntu та Debian, 32 та 64-бітних версіях.
Введенный текст слишком длинный. Использовано 53 букв при ограничении в 50 букв.
Off-topic:Пишу це саме тут, тому-що тут це помітив. Назва теми "Re: Amora: керування комп’ютером за допомогою мобілки" виявилася занадто довгою: 53 символи замість дозволених 50-ти. І форум мені про це повідомив мовою, забороненою в правилах самого форуму:ЦитатаВведенный текст слишком длинный. Использовано 53 букв при ограничении в 50 букв.YaBB - очевидно зірочку.
isbear@monstruozo:~/tmp/Languages/Ukrainian_isb$ grep "$(iconv -t koi8-u <<<"Введе")" * | iconv -f koi8-uisbear@monstruozo:~/tmp/Languages/Ukrainian_isb$
Цитата: noddeat від 2007-12-07 21:37:47 На жаль, підтримуються лише телефони з ОС Symbian, зокрема Nokia. Проект було протестовано його автором на дистрибутивах Ubuntu та Debian, 32 та 64-бітних версіях.А Сергій Єгоров, Володимир Лісівка та інші власники лінуксячих Моторол відпочивають. Як і всі власники не-Симбіан телефонів, яких, очевидно, більшість. Краще-б робили, як варіант, на яві і офтопік-мобайл. Проект, взагалі, цікавий, я непроти заради цього придбати BT-адаптер, але не Симбіанівський смарт.
Про такі витребеньки, як пульти для презентацій, я й не чув у нас в інституті.А так є відносно не дорогий спосіб полегшити собі життя.
Такі витребеньки як пульт до презентацій є нині в бюджетних проекторах.
Зараз, також, є недорогими бездротові миші. Не пробував, але думає, що клацати кадри можна було-б.
Такі витребеньки як пульт до презентацій є нині в бюджетних проекторах. Сам проектор підключається до комп"ютера не тільки як монітор а і через USB і розпізнається як HID. Пульт містить кнопки перегортання кадрів та ще деякі.Як варіант - пульт що працює не через проектор, а має приймач сигналу що підключається напряму до ПК.