Хоча найкращий пульт — це окрема людина біля компа. Не потребує батарейок і драйверів, дозволяє перемикати слайди голосом
Цитата: noddeat від 2007-12-09 17:19:42Хоча найкращий пульт — це окрема людина біля компа. Не потребує батарейок і драйверів, дозволяє перемикати слайди голосом Я Вас ненавиджу... Мав восени можливість попрацювати пультом
Всі вони тільки-но розвиваються, тому доведеться трохи попрацювати напильником.
Ну не знаю, а якщо не розпізнається? часу то нема колупатися, треба щоб відразу все працювало. Якщо всі проектори з пультами добре працюють з лінуксом, то б потреби може в проекті не було.
Я Вас ненавиджу... Мав восени можливість попрацювати пультом
Аналогічно. noddeat, Вас ненавидять уже дві людини.
Уточню. Проектор, що підключається через USB і з яким я мав справу, розпізнався системою як канонічний HID - тобто звичайний USB пацюк. Кому розказати як під Лінуксом забезпечується підтримка такої пацючини? Нема тут таких?
ок, але ж є й інші застосування. Напр., зробити паузу під час перегляду фільму, не встаючи з ліжка/дивану.
І заради цього купувати Симбіан-смарт?
Дешевше обійдеться ТВ-тюнер
Або призначити в hotkeys програвача 4-7 клавіші мишки для керування фільмом.
Стоп, то ви проектором фільми дивитесь?
звісно, ні. Цей проект корисний лише тим, у кого він ВЖЕ є.
оце точно непотрібна іграшка. Телевізор — зло.
Ахтунг, ахтунг! Всім, в кого немає Симбіан-смарта - сюди не потикатися
Зараз, також, є недорогими бездротові миші. Не пробував, але думає, що клацати кадри можна було-б.
Майже так само зручно, як мидлом, на якому намагається ковзнути курсор
ЦитатаМайже так само зручно, як мидлом, на якому намагається ковзнути курсор Якщо я правильно вас зрозумів то ви мене не зрозуміли. Функція вказівника не потрібна, просто використовуютья кнопки миші для керування презентацією фільмом/презентацією.