Автор Гілка: Amora: керування комп’ютером за допомогою мобілки  (Прочитано 9498 раз)

Відсутній rangel

• Графоман
  • дописів: 281
  • Python programmer
Хоча найкращий пульт — це окрема людина біля компа. Не потребує батарейок і драйверів, дозволяє перемикати слайди голосом  ;D
Я Вас ненавиджу... Мав восени можливість попрацювати пультом  >:(
Roman Suprotkin

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
Хоча найкращий пульт — це окрема людина біля компа. Не потребує батарейок і драйверів, дозволяє перемикати слайди голосом  ;D
Я Вас ненавиджу... Мав восени можливість попрацювати пультом  >:(
Ну чому ж? Оператор пульта теж заслуговує на співчуття. Такий пульт може й в коротку еротичну подорож послати, або просто підійти та по пиці постукати, за порушення правил експлуатації=)

Відсутній Анатолій Сахнік

• Дописувач
  • **
  • дописів: 58
  • Що новенького?
Ідея чудова, але не нова. Є й кращі альтернативи, які можна подивитися та спробувати на http://tuxmobil.org/bluetooth_cell_apps.html. Всі вони тільки-но розвиваються, тому доведеться трохи попрацювати напильником.
Життя — це диво!

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Цитата
Всі вони тільки-но розвиваються, тому доведеться трохи попрацювати напильником.
ну так автор теж дає посилання на подібні проекти. Його якраз напильник не влаштовував, і він написав програму, що не потребує жодної конфігурації.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Цитата
Ну не знаю, а якщо не розпізнається? часу то нема колупатися, треба щоб відразу все працювало. Якщо всі проектори з пультами добре працюють з лінуксом, то б потреби може в проекті не було.
Уточню. Проектор, що підключається через USB і з яким я мав справу, розпізнався системою як канонічний HID - тобто звичайний USB пацюк. Кому розказати як під Лінуксом забезпечується підтримка такої пацючини? Нема тут таких?
Цитата
Я Вас ненавиджу... Мав восени можливість попрацювати пультом   >:(
Аналогічно. noddeat, Вас ненавидять уже дві людини.  ;D
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
Цитата
Аналогічно. noddeat, Вас ненавидять уже дві людини.
додав би в цей список  і себе, тільки ж себе-то я люблю :) щоправда, я не працював пультом фулл-тайм, лише пару годин.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній noddeat

• Кореспондент
Цитата
Уточню. Проектор, що підключається через USB і з яким я мав справу, розпізнався системою як канонічний HID - тобто звичайний USB пацюк. Кому розказати як під Лінуксом забезпечується підтримка такої пацючини? Нема тут таких?
ок, але ж є й інші застосування. Напр., зробити паузу під час перегляду фільму, не встаючи з ліжка/дивану.

Відсутній piktor

• Видавець
Цитата
ок, але ж є й інші застосування. Напр., зробити паузу під час перегляду фільму, не встаючи з ліжка/дивану.
І заради цього купувати Симбіан-смарт? Дешевше обійдеться ТВ-тюнер, який сам по собі з пультом, та LIRC-плагін до програвача. Або призначити в hotkeys програвача 4-7 клавіші мишки для керування фільмом. Стоп, то ви проектором фільми дивитесь? Пан, напевне, буржуй. враховуючи що подешевшали 22" монітори - менш ніж 2000 грн.
А взагалі - корисно періодично з дивану вставати - рух то є здоров"я.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

TuxRoot

• Гість
Off-topic:
мені от цікаво символ  """ ...щось мені нагадує віртуальне спілкування з віконими користувачами

І взагалі потрібна річ, хоча радіо-мишка звучить більш зручним способом для його користування.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
Цитата
І заради цього купувати Симбіан-смарт?
звісно, ні. Цей проект корисний лише тим, у кого він ВЖЕ є.
Цитата
Дешевше обійдеться ТВ-тюнер
оце точно непотрібна іграшка. Телевізор — зло.

Цитата
Або призначити в hotkeys програвача 4-7 клавіші мишки для керування фільмом.
ну з wireless-мишкою все ясно, але я напр її ніколи не куплю - нашо. А от телефон — річ необхідна, хоча напевно краще на базі лінукса шукати.

Цитата
Стоп, то ви проектором фільми дивитесь?
ні. інакше б у мене був пульт :)

Відсутній piktor

• Видавець
Цитата
звісно, ні. Цей проект корисний лише тим, у кого він ВЖЕ є.
Ахтунг, ахтунг! Всім, в кого немає Симбіан-смарта - сюди не потикатися  ;D
Цитата
оце точно непотрібна іграшка. Телевізор — зло.
Розумні люди трапляються на цьому форумі. І кажуть мудрі речі.
Off-topic:

Наше ТВ настільки спопсіло що для того щоб його дивитися не просто не треба вмикати мозок - його взагалі протипоказано мати для таких речей.
Ну і на останок - а чи не продаються окремі пульти для ПК? Якщо так то скільки коштують?
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
Цитата
Ахтунг, ахтунг! Всім, в кого немає Симбіан-смарта - сюди не потикатися
...а запостив цю новину я для того, щоб показати, що «і таке буває». Існують подібні проекти й для інших телефонів.

Відсутній gvy

• Письменник
  • дописів: 576
Зараз, також, є недорогими бездротові миші. Не пробував, але думає, що клацати кадри можна було-б.
Майже так само зручно, як мидлом, на якому намагається ковзнути курсор 8)

Відсутній piktor

• Видавець
Цитата
Якщо я правильно вас зрозумів то ви мене не зрозуміли. Функція вказівника не потрібна, просто використовуютья кнопки миші для керування презентацією фільмом/презентацією.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній gvy

• Письменник
  • дописів: 576
Цитата
Якщо я правильно вас зрозумів то ви мене не зрозуміли. Функція вказівника не потрібна, просто використовуютья кнопки миші для керування презентацією фільмом/презентацією.
Я взагалі-то використовував отак якраз ту бездротову звірючку, що зараз от тут бігає ;)