Автор Гілка: Amora: керування комп’ютером за допомогою мобілки  (Прочитано 9496 раз)

Praporshic

• Гість
Буржуї....

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Буржуї....
Хто буржуї? Де буржуї?  ::) Очевидно, власники Симбіан-смартів  ;D
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Praporshic

• Гість
Ні. Власники бездротових мишей. Симбіанівський смарт лише 3 тиждні як було замінено на Linux-based. Але використовувати його для подібних речей - я б ніколи не дійшов...

Відсутній piktor

• Видавець
Ні. Власники бездротових мишей. Симбіанівський смарт лише 3 тиждні як було замінено на Linux-based. Але використовувати його для подібних речей - я б ніколи не дійшов...
То хіба-ж це буржуїзм - бездротова мишка за 20 убитих єнотів? От якби такі речі робити з субноутбука через wi-fi... Не скажу точно, але десь одним вухом чув, що є спеціальні апаратні рішення для дистанційного керування комп"ютером.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
займусь-но я некромантією.

Цитата
Особливо з точки зору ціни.
ну тут передбачається, що ви його використовуєте в першу чергу за прямим призначенням. от здохне акумулятор на моєму старенькому самсунзі, куплю певно Нокію, та й спробую колись цю штуку (хоча сильно великої потреби нема в ній).  
так і сталося, власне: випадково купив саме той телефон, який працює з цим проектом і тепер мав змогу потестити сабж. в принципі враження позитивні.

для себе бачу дві сфери застосування: ставити фільм на паузу, не піднімаючись з ліжка та перемикати слайди презентації.

також цю штуку зручно юзати, якщо випадково після під’єднання проектора не вдалося увімкнути монітор ноута. тоді телефон можна юзати замість мишки і дивитися безпосередньо на великий екран, щоб запустити презентацію.
« Змінено: 2009-01-10 22:27:38 від noddeat »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній piktor

• Видавець
Залишок гілки відрізано, тепер він тут.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.