Автор Гілка: Перл мова — 2 відбудеться 7 березня 2009-го  (Прочитано 2779 раз)

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3824
  • Програміст
«Перл мова — 2» — другий український воркшоп присвячений мові програмування Perl, який відбудеться в Києїві на початку березня.

Очікується, що на цей воркшоп приїде один з авторів Perl6 - Джонатан Вортінгтон.

Воркшоп пройде в прес-центрі агентства «Українські новини» (там же ж, де й «Perl Mova» у 2008-му році) Адреса:  Київ, вул. Эспланадна, 20. Це біля станції метро «Палац спорту».

Основні мови воркшопу — українська та російська. Приймаються також виступи на англійській мові. Приймаються також бліц-виступи (довжиною біля 5-ти хвилин).

Вартість участі: участь безкоштовна.

Домашня сторінка: http://event.perlukraine.org/upw2009/
[Fedora Linux]

Відсутній fabregas

• Новачок
  • *
  • дописів: 10
Re: Перл мова — 2 відбудеться 7 березня 2009-го
« Відповідей #1 : 2009-02-12 11:52:00 »
постараюся сходити! Може хоч там мені пояснять чим він може бути корисним, зважаючи на такий жахливий (як сон страшний!!!) синтаксис... Бо я дивлюся на нього і бачу тупо "write only language"... правда великих зусиль не прикладав, щоб розібратися... так що треба сходити...

Praporshic

• Гість
« Відповідей #2 : 2009-02-12 11:59:09 »
Може хоч там мені пояснять чим він може бути корисним, зважаючи на такий жахливий (як сон страшний!!!) синтаксис...
Зараз в мене хтось отримає за провокацію флейму та наїзд на Perl.

Відсутній fabregas

• Новачок
  • *
« Відповідей #3 : 2009-02-12 12:28:33 »
У тебе з зором проблема чи з сприйняттям?)) я ж сказав, що хочу розібрати перл! З тим, що він страшний як смерть на вигляд думаю не будуть спорити навіть перл-програмери... але ж раз використовують, значить чогось же... от і хотілось би взнати чого)

Praporshic

• Гість
« Відповідей #4 : 2009-02-12 12:34:05 »
В мене проблем немає, а от у вас, схоже, проблеми. Наприклад, зі сприйняттям правил.

Відсутній fabregas

• Новачок
  • *
« Відповідей #5 : 2009-02-12 12:41:22 »
шо ти мені розказуєш?) правила можна трактувати хто як хоче... я голову собі не забиваю такою фігньою як "а може це флейм викличе?"... я говорю по темі!

А про перл ще раз... Я на ньому ніколи писати не збираюся нічого... Але хочеться глянути на отаке наприклад:

sub ckinn($) { $_[0]!~/^(\d{9})(\d)(?:(\d)(\d))?$/ || (($3) ?
    $3!= c("0".$1.$2) || $4!= c($1.$2.$3): $2!= c("00".$1)) + 0 }
sub c($) { $a=shift; $c=0; map { $c+=chop($a)*$_ } (8,6,4,9,5,3,10,4,2,7,3); $c %11 %10 }

і відразу зрозуміти, шо там робиться... хочу вміти читати будь-який код (на топ-мовах), бо в моїй роботі часто таким приходиться займатися... а писатиму вже на тій мові, яку виберу сам...

Praporshic

• Гість
« Відповідей #6 : 2009-02-12 12:46:30 »
шо ти мені розказуєш?)
По-перше, на "ви".  Звертатись на ти на цьому форумі прийнято лише до добре знайомих людей.
правила можна трактувати хто як хоче... я голову собі не забиваю такою фігньою як "а може це флейм викличе?"... я говорю по темі!
Ну тоді я можу одразу забанити. Бо я маю право трактувати правила. На відміну від.

А про перл ще раз... Я на ньому ніколи писати не збираюся нічого... Але хочеться глянути на отаке наприклад:

sub ckinn($) { $_[0]!~/^(\d{9})(\d)(?:(\d)(\d))?$/ || (($3) ?
    $3!= c("0".$1.$2) || $4!= c($1.$2.$3): $2!= c("00".$1)) + 0 }
sub c($) { $a=shift; $c=0; map { $c+=chop($a)*$_ } (8,6,4,9,5,3,10,4,2,7,3); $c %11 %10 }

і відразу зрозуміти, шо там робиться... хочу вміти читати будь-який код (на топ-мовах), бо в моїй роботі часто таким приходиться займатися... а писатиму вже на тій мові, яку виберу сам...
Ну так вчиться. Хто заважає? Я без проблем прочитав цей код, хоча я не програміст а системний адміністратор.

Відсутній fabregas

• Новачок
  • *
« Відповідей #7 : 2009-02-12 12:57:24 »
Про ефект вахтера читав? це про тебе...

Забань всіх, хто може шось адекватно сказати і має свою думку... Залиш якихось тупих ламерів, які будуть тобі поклонятися і на Ви називати... думаєш тобі цікаво тут буде?
М.
1. Від вас, я ще нічого адекватного не бачив.
2. В українській мові "ви" пишеться з маленької літери.
3. Поклонятись мені не треба. Треба жорстко дотримуватись правил.

p.s. взагалі не розумію навіщо таке писати прямо в обговоренні? забань себе за оффтоп... можна ж написати приватне повідомлення...
М. А от це вже публічне обговорення дій модератора. 7 днів бану.

Edit:
М. Забанено довічно за особисті образи у приватному повідомленні.
«Яке безглузде самогубство» ©
« Змінено: 2009-02-12 13:28:19 від Praporshic »