До тексту новини
– в 1 годину ночі [готовий вступити в холівар]
Щось мені здається, що треба таки ввести підтвердження, як на ЛОРі та OpenNet.
Цитата– в 1 годину ночі [готовий вступити в холівар]вступити ви можете, але у відповідному підфорумі. Ви не маєте права ваше власне бачення українського правопису називати помилкою. Це те саме, якби я написав, що елементи списку повинні розділятися знаком подвійної коми.
Як воркераунд в наших умовах - оголосити конкурс на додаткових модераторів дошки "Новини", з правом редагування (опціонально - видалення) криво написаних новин.
а ще пропоную заборонити машини часу, себто публікацію новин до офіційного виходу дистрибутива.
Цитата: noddeat від 2009-02-16 01:51:07Цитата– в 1 годину ночі [готовий вступити в холівар]вступити ви можете, але у відповідному підфорумі. Ви не маєте права ваше власне бачення українського правопису називати помилкою. Це те саме, якби я написав, що елементи списку повинні розділятися знаком подвійної коми.У Вас викривлене уявлення про проблему. Точніше, нульове.
Чи просто вихід Ленні настільки знаковий, що до повідомлення про нього ставляться особливо високі вимоги на кшталт довідки від православного священника?
Off-topic:- Що краще, секс або реліз Debian?- Секс, звісно, краще. Але релізи частіше.©перто
А що для вас є індикатором офіційного виходу? Публікація новини на ЛОРі? Лист з анонсом? Оновлення сайту www.debian.org?
У Вас викривлене уявлення про проблему. Точніше, нульове. Бо в дійсності:1. Означення часу не є елементом правопису. Аргументи самих мовознавців, які коли-небудь писали на цю тему, ніяк не заторкують правопис.2. Польське означення, на яке я вказав як на помилкуа. суперечить розмежуванню різних типів числівників (тобто, мовознавчо недопущенне);б. є метрологічно нісенітним;в. не має жодного коріння в українській мові, а нав’язане західним територіям України як елемент полонізації в кінці XVIII ст.;г. почало заново нав’язуватися під грифом "культури мовлення" двома мовознавцями в 70-х роках (зараз нав’язується взагалі одним, але цього чомусь вистачає).