Вони їх не міняли, вони стоять в нормальному порядку.
Ну, якщо для гнома це нормально, то нам з ним не по дорозі.
А тобі зручніше, щоб найпотрібніші кнопки знаходились якнайдалі, як у Windows?
Володю, тобі треба до офтальмолога... Це факт. А розміри -- то таке, воно ж налаштовується, чи не так?
Звичайно, по-перше 13 років за комп"ютером із _таким_ розташуванням кнопок даються взнаки.По друге, якраз в Гнома вони якнайдалі - не посередині, а десь зкраю.Якраз найпотрібніш кнопки мають бути посередині, а не збоку.
Звичайно, по-перше 13 років за комп"ютером із _таким_ розташуванням кнопок даються взнаки.
По друге, якраз в Гнома вони якнайдалі - не посередині, а десь зкраю.Якраз найпотрібніш кнопки мають бути посередині, а не збоку.
За 2 дні перевчишся :-)Якщо ти середньостатистичний користувач, то курсор миші ти тримаєш праворуч від діалогу з яким працюєш (не по середині, бо так він затулятиме тобі інформацію).
Я помилився, стандартним розміром піктограм у пеналі GNOME є 24x24, тобто, вони ще менші ніж у Windows
Я помилився, стандартним розміром піктограм у пеналі GNOME є 24x24, тобто, вони ще менші ніж у Windows. Зараз картина виглядає так:Розміри шрифтів: Mac OS X: 13pt, Java: 12pt, GNOME: 10pt, Windows: 8ptРозміри значків: SGI Interactive Desktop: 50x50, Mac OS X, Java, Windows, KDE: 32x32, GNOME: 24x24.Ну, передчуваю, зараз хтось почне сварити GNOME за малі піктограми :-)
Значить, реалізація в гнома розходиться з документами, які вони самі і пишуть. Чи розробники інших гномівських аплікацій не дуже читають документацію.
Це не залежить від програми, це встановлюється темою. Яку ти збірку використовуєш?
[SKIPPED]А от всілякі DE -- не до душі мені. ІМХО робота має виконуватись за компутером, а не мишею возитись і Look&Feel налаштовувати щодня інакший... Тим-то twm -- це великий виграш, якби не потреба вказувати мишеням місце новостворених вікон.