Цитата: case0lc від 2009-06-11 12:45:47Правильніше було б ці тести робити для тієї самої версії ядра. У вас версія ядра, напевно, була застарілаНа той момент, реалізація екст4 була однакова. Зараз, звичайно, треба тестувати в 2.6.30. Я просто його не маю і не маю бажання його збирати. Коли воно до мене доповзе, тоді і потестую. Якщо сподобається - переповзу на екст4.
Правильніше було б ці тести робити для тієї самої версії ядра. У вас версія ядра, напевно, була застаріла
Цитата: Володимир Лісівка від 2009-06-11 12:52:38Цитата: case0lc від 2009-06-11 12:45:47Правильніше було б ці тести робити для тієї самої версії ядра. У вас версія ядра, напевно, була застарілаНа той момент, реалізація екст4 була однакова. Зараз, звичайно, треба тестувати в 2.6.30. Я просто його не маю і не маю бажання його збирати. Коли воно до мене доповзе, тоді і потестую. Якщо сподобається - переповзу на екст4.В мене зараз Ubuntu 9.04 встановлена з "нуля" на ext4 саме з цим ядром. Поки що не помітив, що якісь файли можуть втрачатись
Просто з цікавості: переклад PulseAudio потрапив у Leonidas?
Сonеroler
Цитата: yurchor від 2009-06-05 17:38:06Просто з цікавості: переклад PulseAudio потрапив у Leonidas? PulseAudio Volume Сonеroler у мене англійський, можу скрин показати, чи це не те?
P.S. Леннарт у своєму репертуарі: додати переклад можна, лише якщо ви є перекладачем Fedora. Всім іншим зась.
Цитата: yurchor від 2009-06-20 16:04:58P.S. Леннарт у своєму репертуарі: додати переклад можна, лише якщо ви є перекладачем Fedora. Всім іншим зась. Це ж Ubuntu-way. Вони його все одно компліюють з сирців, чи я неправий?