Ех, шкода, в Debian лише 1.5.1. Доведеться таки качати коди.А, взагалі, цікава штука.
В Portage та Entropy також немає. Це ж кінець світу.
А для мене щось зовсім незрозуміла програма. Зірок практично не видно. Земля не крутиться, введення координат за Alt+L ні до чого не призводить. Залишиш Землю — не вернешся.Головоломка якась. Не те, що Stellarium...
Зірок практично не видно.
Земля не крутиться
введення координат за Alt+L ні до чого не призводить.
Залишиш Землю — не вернешся.
Або Navigation - Solar System Browser... - відразу на Землю.До речі, який у вас дистр?
P.S. - спробував я той ваш stellarium. Може, я до кінця в ньому не розібрався, але то просто обсерваторія - обираєте точку на Землі, чи, скажімо, на Юпітері і дивитися на небо. Celestia дозволяє досить вільно пересуватися між світилами, навіть за межі нашої Галактики. Досить гарне видовище - дивитися на неї збоку.
OpenSUSE 11.1, Celestia 1.5.1. Не вертає на Землю. Але добрався до Сонця, покрутив збільшення і випадково на Землю натрапив. Морок якийсь.
Ну так, обсерваторія. Мені вистачає. І все одразу зрозуміло. А тут казна-що. Як на Галактику збоку подивитися?
До речі, я зрозумів, що не так у Campana. Я працював під xmonad і використовувалася GTk версія програми, з нею було все гаразд. Поставив KDE і Celestia-Qt - мав ті самі симптоми.