еволюція, не революція — це прекрасно, звісно, за це ми й любимо Ґном. тіки не дуже зрозумів, що таке GNOME Shell.
У мене страшне питання: а навіщо перекладати назви, такі як PulseAudio, Empathy і т.д.?
Цитатаеволюція, не революція — це прекрасно, звісно, за це ми й любимо Ґном. тіки не дуже зрозумів, що таке GNOME Shell.ну, я ходив за посиланням і скріншот бачив, але нічого не зрозумів. це буде тепер замість gnome-panel+nautilus+compiz? чи там композитинг не велосипедний, а на базі компіза? словом, треба б десь помацати.
Цитата: Sidius від 2009-09-24 18:22:12У мене страшне питання: а навіщо перекладати назви, такі як PulseAudio, Empathy і т.д.?А навіщо перекладають назви взагалі?
Вибачайте, мав на увазі саме транслітерацію. Який сенс цим займатись? Дикувато виглядає.
Цитата: Sidius від 2009-09-24 18:22:12У мене страшне питання: а навіщо перекладати назви, такі як PulseAudio, Empathy і т.д.?Щоб у ґуґлі було важко шукати. А насправді, Конституція України та інші нормативні акти е забороняють, тому лишається зачекати, щоб програми з консолі запускались, водячи нашою солов'їною...