Та будьласка -- баш цього не забороняє:
Чи не міг би хтось з люб’язних користувачів GNOME запустити GTranslator 1.96, відкрити у ньому якийсь файл перекладу і викласти десь знімок вікна?Потрібно для цього. Наперед вдячний.
Цитата: yurchor від 2009-09-26 17:57:36Чи не міг би хтось з люб’язних користувачів GNOME запустити GTranslator 1.96, відкрити у ньому якийсь файл перекладу і викласти десь знімок вікна?Потрібно для цього. Наперед вдячний.у мене 1.9.4 в репозиторії, підійде?
Чи не міг би хтось з люб’язних користувачів GNOME запустити GTranslator 1.96, відкрити у ньому якийсь файл перекладу і викласти десь знімок вікна?
Цитата: yurchor від 2009-09-27 09:14:11Чи не міг би хтось з люб’язних користувачів GNOME запустити GTranslator 1.96, відкрити у ньому якийсь файл перекладу і викласти десь знімок вікна?Держіть
Цитата: Сергій Лисовенко від 2009-09-25 14:49:38Та будьласка -- баш цього не забороняє:Ем, у Вашому скриншоті я не бачу рідних символів у консолі. Хоча зрозуміло, що таке можливо, але немає уніфікованої методики(з коробки), треба ручками прописувати самостійно.
sphinx:~ bo$ alias пролистати=lssphinx:~ bo$ alias пролистати-все=ls -lasphinx:~ bo$ alias перейти-в-каталог=cdsphinx:~ bo$ alias де-я-є=pwdsphinx:~ bo$ перейти-в-каталог /tmpsphinx:tmp bo$ де-я-є /tmpsphinx:tmp bo$ пролистати ics25164 icssuis501sphinx:tmp bo$ пролистати-все total 0drwxrwxrwt 4 root wheel 136 Oct 2 13:48 .drwxr-xr-x@ 6 root wheel 204 Jan 31 2009 ..srwxr-xr-x 1 bo wheel 0 Sep 27 16:06 ics25164srwxr-xr-x 1 bo wheel 0 Sep 27 16:06 icssuis501
Цитата: noddeat від 2009-09-24 19:20:47Цитатаеволюція, не революція — це прекрасно, звісно, за це ми й любимо Ґном. тіки не дуже зрозумів, що таке GNOME Shell.ну, я ходив за посиланням і скріншот бачив, але нічого не зрозумів. це буде тепер замість gnome-panel+nautilus+compiz? чи там композитинг не велосипедний, а на базі компіза? словом, треба б десь помацати.Там основна ідея в тому, що треба чимось зайняти графічний процесор, щоб він не замерз.До речі, воно на Яваскрипті написано. :-)
Цитатаеволюція, не революція — це прекрасно, звісно, за це ми й любимо Ґном. тіки не дуже зрозумів, що таке GNOME Shell.ну, я ходив за посиланням і скріншот бачив, але нічого не зрозумів. це буде тепер замість gnome-panel+nautilus+compiz? чи там композитинг не велосипедний, а на базі компіза? словом, треба б десь помацати.
еволюція, не революція — це прекрасно, звісно, за це ми й любимо Ґном. тіки не дуже зрозумів, що таке GNOME Shell.
Але-ж то дурня насправді...
Там основна ідея в тому, що треба чимось зайняти графічний процесор, щоб він не замерз.До речі, воно на Яваскрипті написано. :-)
Цитата: BM від 2009-10-02 07:59:20Але-ж то дурня насправді...А як ви сприймаєте переклад у графічній оболонці? Вам український переклад Наутілуса (напр.), очі не муляє?