Цитата: Re. від 2009-10-02 19:12:16Цитата: yurchor від 2009-10-02 19:00:37Ви що, після кожного випуску переставляєте систему? А в чім проблема, якщо /home на окремому розділі? Проблема у тому, що вам доведеться витратити на це одне життя, якщо ви користувач subj.
Цитата: yurchor від 2009-10-02 19:00:37Ви що, після кожного випуску переставляєте систему? А в чім проблема, якщо /home на окремому розділі?
Ви що, після кожного випуску переставляєте систему?
Або чому в фаерфоксі і взагалі в гномі не працює 3-й рівень розкладки і я не можу ввести оту москальську літеру "ы"?
Поставив на нотбук. В шоці. Просто в шоці. Катастрофія якась трапилась в світі Лінукс. Якість софта катастрофічно падаеє. Замість нормального софта стало з’являтись суцільне глючне одоробло. Убунта вже глючніша за федору і про bleeding edge вже навіть казати якось не зручно.
Оно хлопчина з кедів показував на OSDN-ні слайд з атомним вибухом з приводу виходу кедів 4.0 а потім щасливих розробників, які раділи і тішилися з того, що наробили. Хотілось мені сказати, що дурні ви, дурні, з чого радієте? Що все обійшлось на цей раз? А коли всі так почнуть "вибухати"?