Автор Гілка: Ubuntu 9.10 Beta  (Прочитано 6652 раз)

romi

• Гість
Re: Ubuntu 9.10 Beta
« Відповідей #15 : 2009-10-05 16:18:45 »
yurchor правий зараз.

Відсутній Nazarium

• Новачок
  • *
  • дописів: 42
  • Debian Lenny
« Відповідей #16 : 2009-10-06 21:59:15 »
Ви що, після кожного випуску переставляєте систему? :o
А в чім проблема, якщо /home на окремому розділі? ::)
Проблема у тому, що вам доведеться витратити на це одне життя, якщо ви користувач subj.   ;)
Думаєте оновлення Убунти пройде без косяків?  ...сумніваюсь в цьому :-/
Дебіан не завди гладко обновлювався до новішої версії

Відсутній Олексій Лукін

• Кореспондент
  • дописів: 157
« Відповідей #17 : 2009-10-13 11:43:22 »
Поставив на нотбук. В шоці. Просто в шоці. Катастрофія якась трапилась в світі Лінукс. Якість софта катастрофічно падаеє. Замість нормального софта стало з’являтись суцільне глючне одоробло. Убунта вже глючніша за федору і про bleeding edge вже навіть казати якось не зручно.

Шось таке проб...ділось в датському князівстві, я не знаю що у людей з головою трапилось. Такого глючного "подєлія" я давно не бачив. З часів федори 9.  

Хтось мені пояснить, що твориться з іксами, наприклад? Чому треба було щось так ламати, шо nvidia не працює ні з одним, чи то вільним, чи то комерційним драйвером? Або чому в фаерфоксі і взагалі в гномі не працює 3-й рівень розкладки і я не можу ввести оту москальську літеру "ы"?

Їй богу, таке стало щось твориться з лінухами, що хоч голи голову на лисо і на вінду переходь.
« Змінено: 2009-10-13 11:51:28 від alukin »
--
WBR, Alex Lukin,
RIPE NIC HDL: LEXA1-RIPE

Михайло Даниленко

• Гість
« Відповідей #18 : 2009-10-13 12:36:48 »
Або чому в фаерфоксі і взагалі в гномі не працює 3-й рівень розкладки і я не можу ввести оту москальську літеру "ы"?
У тестовому деб'яні теж таке.

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #19 : 2009-10-13 15:12:48 »
Поставив на нотбук. В шоці. Просто в шоці. Катастрофія якась трапилась в світі Лінукс. Якість софта катастрофічно падаеє. Замість нормального софта стало з’являтись суцільне глючне одоробло. Убунта вже глючніша за федору і про bleeding edge вже навіть казати якось не зручно.
Спробуйте Archlinux.

Відсутній Олексій Лукін

• Кореспондент
« Відповідей #20 : 2009-10-13 17:52:55 »
Спробуйте Баунті  - райська насолода  ;D

Справа ж не в дистрибутіві, а в загальній тенденції, що не може не насторожувати. Оно хлопчина з кедів показував на OSDN-ні слайд з атомним вибухом з приводу виходу кедів 4.0 а потім щасливих розробників, які раділи і тішилися з того, що наробили. Хотілось мені сказати, що дурні ви, дурні, з чого радієте? Що все обійшлось на цей раз?  А коли всі так почнуть "вибухати"?

Проб...ділось щось в Датському князівстві. Молодь зовсім з рейок з’їхала, пре в релізи ще гірше оборобло, ніж дрібно-м’які халтурщики. З кого прикладе берете, шановні?

Я вже не раз тут писав, і не тут не раз, що багато розробників збочено зрозуміли "Release early, release often".  В орігіналі це значить - робіть невеличкі інкрементальні кроки і випускайте, не накопичуючи купу змін. А збоченці зрозуміли іншим чином - наковбась, чого у дурну макітру стукне, поламай все, і випускай що-півроку, аби всі з тим шедевром мали статеві відносини.

То маємо, що маємо. Тішимось "динамічним розвитком" і "суттєвим прогресом", а як був Linux "слюніксом", так і лишається, бо куди не плюнь - попадеш в вискочок, що не вміють справи робить, а лише понти колотять.

Вибачайте за промову в більшовистському стилі, але вже просто терпець урвався за останні 2 роки. Ну нічому народ не вчиться, все по одних і тих же граблях ходить і ходить....
« Змінено: 2009-10-13 18:18:26 від alukin »
--
WBR, Alex Lukin,

Praporshic

• Гість
« Відповідей #21 : 2009-10-13 20:23:13 »
Оно хлопчина з кедів показував на OSDN-ні слайд з атомним вибухом з приводу виходу кедів 4.0 а потім щасливих розробників, які раділи і тішилися з того, що наробили. Хотілось мені сказати, що дурні ви, дурні, з чого радієте? Що все обійшлось на цей раз?  А коли всі так почнуть "вибухати"?

Ви не зрозуміли. На одному слайді був знімок застосування ядерної зброї масового ураження.
На наступному — наслідок застосування хімічної зброї масового ураження.

Відсутній Олексій Лукін

• Кореспондент
« Відповідей #22 : 2009-10-13 21:06:13 »
+100  ;D
--
WBR, Alex Lukin,

Відсутній Олексій Лукін

• Кореспондент
« Відповідей #23 : 2009-10-17 16:30:46 »
Вдалось примусити працювати драйвер NVidia на моєму Asus A6VM. На ньому проц Pentium M з щасливою версією 13, і нові ядра вважають, що він вміє PAT, а він реально не вміє. Якось дивно, правда, вважають, бо спочатку пишуть, що PAT немає, а потім не інітять MTRR-и.

Помилка дивна в кернелі, та тут і геній може багів наробити, бо х86 -ще та головоломка :)

Так що прийшлось прямо в командоному рядку ядра казати "nopat", після чого NVidia запрацювала як годиться.

Переключалку клави на 3-й рівень прийшлось змінити на лівий Альт, кнопу Win чогось не захотів розуміти.

От так справи, решта глюків не цікаві, хо їх ще і повно. :)
« Змінено: 2009-10-17 16:33:04 від alukin »
--
WBR, Alex Lukin,