У новому пришвидшеному варіанті «Системних параметрів» додано перегляд деревом для налаштування
ЦитатаУ новому пришвидшеному варіанті «Системних параметрів» додано перегляд деревом для налаштуванняЦе слід розуміти так, що повернули деревовидну ліву панель, як було у KControl?
Це слід розуміти так, що повернули деревовидну ліву панель, як було у KControl?
Звучить оптимістично. А то у мене чомусь різка алергія на системні параметри в стилі MacOS.
Проблема ж у тому, що деревовидна ліва панель дозволяє мати постійний доступ до основних груп налаштувань або навіть до всіх таких груп ? в той час як у версії mac style такої панелі немає в принципі, тому доводиться зайві рази клацати на кнопку "назад". Випадків, коли справді доводиться, достатньо: коли треба здійснити різні налаштування, коли здається, що щось забув, коли просто треба перевірити налаштування. Отак і тицяєш туди-сюди, а всієї групи налаштувань не бачиш в жоден момент часу. Це і є деградація інтерфейсу.
Скажіть, будь ласка, чи можу я завантажити всі необхідні пакунки KDE 4.3.0 з ОС віндовс, щоб вдома обновити KDE на OC Debian Lenny 5.0 x64? Якщо так, то скажіть як, буду дуже вдячний.
Вивантажуйте знімки вікон на служби зберігання зображень, зокрема Facebook, FlickR, ipernity і Picasa, і надсилайте їх до відповідних груп. Створюйте відеосюжети і вивантажуйте їх на YouTube, Blip.tv, Vimeo та інші служби.
KDE можна звантажити як коди програм, а також у різноманітних бінарних форматах за адресою http://download.kde.orgкрім того, їх можна отримати на компакт-диску або у складі будь-якої з основних систем GNU/Linux і UNIX
ЦитатаВивантажуйте знімки вікон на служби зберігання зображень, зокрема Facebook, FlickR, ipernity і Picasa, і надсилайте їх до відповідних груп. Створюйте відеосюжети і вивантажуйте їх на YouTube, Blip.tv, Vimeo та інші служби.Може розміщайте? Бо вивантажувати трохи не того...ЦитатаKDE можна звантажити як коди програм, а також у різноманітних бінарних форматах за адресою http://download.kde.orgкрім того, їх можна отримати на компакт-диску або у складі будь-якої з основних систем GNU/Linux і UNIXІ тут слід виправити.Загалом дякую, дуже позитивна новина і якісний переклад!
До речі про функціонал. Підкажіть аплет для моніторингу стану заряду батареї UPS.Дякую.
Хотілося б також подякувати всім, хто брав участь у підготовці цього випуску з української сторони: нашому координатору отцеві Іванові Петрущаку