"Go is a great language for systems programming with support Relevant Products/Services for multiprocessing, a fresh and lightweight take on object-oriented design, plus some cool features like true closures and reflection," the Go team said.
Google створила нову експерементальну мову програмуваня.
сирувате воно якесь, лише швидке компілювання (головна перевага), мене навіть не примусить вчити нову мову, а решти важливих переваг я не побачивнаслідування не підтримується (принаймні напряму), тобто повноцінною мовою воно не станезагальне враження: не вразило
лише швидке компілювання (головна перевага), мене навіть не примусить вчити нову мову, а решти важливих переваг я не побачивнаслідування не підтримується (принаймні напряму), тобто повноцінною мовою воно не стане
що ще треба для щастя?
Механізм обробки ексепшинів частково компенсується тим що функція може повертати більше одного значення (слайс); перший елемент може бути значенням а другий — значенням помилки; nil — відсутність помилки. Так вони роблять всюди в своїй стандартній бібліотеці;
Щодо великих букв — ну то синтаксис такий; не було б великих букв — було б щось інше. Тай великі букви використовуються тільки в інтерфейсній частині програми — по ідеї не часто; всю реалізацію можна писати маленькими буквами тому не бачу в тому нічо страшного.
Пробував написати на ній мінімальний хелловорлд; Єдине що не сподобалось і не знашов як то виправити так це те що якщо оголосив якусь змінну то її обовязково потрібно використати, інакше програма не компілюється; не дозволяється навіть імпорт модуля який не використовується. Якщо імпортнув модуль — потрібно з нього якусь функцію викликати;
Коли почнете імпортувати функції з Сі-шних бібліотек — ото посміємося.
Так роблять і в Сі — значення окремо, код помилки окремо. І всі від того плюються
Це не так і погано — сміття менше.