Цитата: romi від 2009-11-03 18:46:31Ще ж тільки 2009 рік, а вони уже за 2010 рік випустили. Молодці Вони скромні хлопці, їм же ніщо не заважало назвати випуск 3009.
Ще ж тільки 2009 рік, а вони уже за 2010 рік випустили. Молодці
Шукав UA-IX для бідного перекладача. Знайшов ftp.linux.kiev.ua, побачив там сліди Owl'a і подумав чи хтось не дасть мені доступу, щоб розмістити там цей зріз?
linux.org.ua, linux.kiev.ua - один власник?
Дати доступ може лише власник (gvy), розробник дистрибутива, який походить від згаданого у темі гілки, але традиційно з ним ворогує.
Цитата: yurchor від 2009-11-04 19:03:21Дати доступ може лише власник (gvy), розробник дистрибутива, який походить від згаданого у темі гілки, але традиційно з ним ворогує. Чому? Усі дистрибутиви по-своєму хороші.
Peugeot хотіли запатентувати, чи то запатентували як назви торгових марок всі числа з одним та двома нулями почередині.
Цікаво наскільки стабільний цей їхній латаний КДЕ?
Нове KDE
Цитата: yurchor від 2009-11-09 19:48:02Нове KDEВласне, що нового? На скрині наче нічого нового, крім значка Mandriva. До речі, давно хотів дещо попрохати: познайомите з цією дівчиною, що на вікнах сидить? Надто зваблива вона.
Якщо потрібен переклад (не реплік японською, а інтерфейсу налаштування), можу вислати.
Цитата: yurchor від 2009-11-10 08:04:58Якщо потрібен переклад (не реплік японською, а інтерфейсу налаштування), можу вислати.А вони принципово не приймають чужих перекладів?
Не знаю. Я довго був зайнятий іншими речами, а автор схоже вже програму не розвиватиме (останній випуск 24 червня 2008 року). З перекладів у цій версії лише японський.
Колись хотілося до виборів наробити маскотів з політиків, але передумав, бо марна праця...
Цитата: yurchor від 2009-11-10 14:20:14Не знаю. Я довго був зайнятий іншими речами, а автор схоже вже програму не розвиватиме (останній випуск 24 червня 2008 року). З перекладів у цій версії лише японський. А якогось розгалуження програми немає? Чи вона типу закрита? Тут уже найшов Ваш переклад.
Це старий, є новіший.
Цитата: yurchor від 2009-11-10 15:06:30Це старий, є новіший.Гаразд, коли Ваша ласка.