Автор Гілка: Pidgin 2.6.5  (Прочитано 2217 раз)

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Pidgin 2.6.5
« : 2010-01-14 19:11:42 »
Побачила світ чергова версія багатопротокольного клієнта обміну миттєвими повідомленнями Pidgin (Піджін). В цій версії виправлено багато помилок, зокрема покращено роботу в ОС Solaris. Крім того, здійснено такі виправлення:
— libpurple: сертифікати TLS тепер зберігаються в локальному кеші знову,
— повідомлення з клієнтів для мобільного телефона в ICQ/AIM більше не показуються китайськими ієрогліфами,
— при спробі створити новий акаунт XMPP у Windows програма більше не «помирає»,
— в XMPP тепер можливо пересилання файлів до клієнтів, що не підтримують розширення цього протоколу «Entity Capabilities».

Повний список змін

При оказії звертаю увагу на повідомлення на головній сторінці: у разі проблем з логіненням до мережі ICQ слід зняти позначку «Use client login» у розширених налаштуваннях акаунта (а також «Use SSL», бо в мене воно теж не працює).
« Змінено: 2010-01-14 22:26:20 від noddeat »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
Re: Pidgin 2.6.5
« Відповідей #1 : 2010-01-15 00:43:09 »
У мене воно ґуґловідео чи аудіо й надалі не підтримує…
Й узагалі, ґуґловідео працює з-під офтопа?

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #2 : 2010-01-15 17:08:10 »
У мене воно ґуґловідео чи аудіо й надалі не підтримує…
Й узагалі, ґуґловідео працює з-під офтопа?
колись тестив ґуґловідеодзвінок з колегою, все ніби добре було. правда, у обох був лінукс і піджін, не знаю, чи воно так само добре працює з віндовим GTalk і аналогами.

Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #3 : 2010-01-16 00:08:59 »
колись тестив ґуґловідеодзвінок з колегою, все ніби добре було. правда, у обох був лінукс і піджін, не знаю, чи воно так само добре працює з віндовим GTalk і аналогами.
Дякую, спробую зі своїм колегою аналогічне зробити.