До речі про переклад - вчора скомпілював Amarok 2.3, але він чомусь виявився на російський мові, хоча все інше в мене на українській. Може хтось знає чому так? Справа не принципова - я взагалі користуюсь VLC і скомпілював Amarok заради розваги але все одно цікаво чому він на російській?
Це сайт, одним з основних призначень якого є переклад. Переклад, не drag-n-drop (драґендроп?) і не подкасти.
Цитата: yurchor від 2010-03-16 22:01:05Це сайт, одним з основних призначень якого є переклад. Переклад, не drag-n-drop (драґендроп?) і не подкасти. Перетягування та потоки(чи трансляції?)?До речі, там є можливість утворення кількох списків?
подкасти — це не потоки! потік — це онлайнова трансляція звуку або відео, яка вимагає постійного під’єднання до мережі. «інтервал оновлення потоку» — це нісенітниця! він рівний нулеві.подкаст (под — кінцівка від ipod) — це щось на кшалт передачі на радіо чи ТБ, але записаний навмисно для офлайнового прослуховування (на компі або айподі). Оновлюється він час від часу, як і передачі теж виходять з певним інтервалом. Гарного українського відповідника я не знаю, тому лишив, як є. Інша річ, що у Amarok 1.4 подкастів немає, є тільки потоки, а Амарока 2 в мене немає, тому може так бути, що це в оригіналі криво назвали.
Помилки в українському перекладу змушують мене злитися, тому, щоб не відволікатися від роботи, я користуюся англійським інтерфейсом.
Off-topic:Цитата: noddeat від 2010-03-17 16:31:42Помилки в українському перекладу змушують мене злитися, тому, щоб не відволікатися від роботи, я користуюся англійським інтерфейсом.Власне, там їх набагато менше, ніж у будь-якій локалізації - за рахунок того, що термінологія вироблена і думати про те, що написати на кнопочці практично не доводиться. Сам давно вже на en_US, в цілях збереження власного психічного здоров'я - набридло періодично перезапускати програми з цією локаллю, щоб визначити, що там в біса мав на увазі перекладач.
if you didn't come to party, then why did you come here?
Цитатаif you didn't come to party, then why did you come here?Jarvis Cocker, Party Hard, This Is Hardcore, 1998
Just for fun.
Тобто збереження і завантаження готових списків? Так, є.