всі проблеми зі звуком в убунті зазвичай зникають, якщо видалити PulseAudio. А навіть як ні, то навряд чи винне ядро.
Те, що ви оновлення не змогли зробити - це в першу чергу ваші проблеми, а не проблеми Ubuntu
Цитата: Re. від 2010-10-14 13:54:36Треба хоч Kubuntu спробувати. До речі, десь є DVD на ftp?Kubuntu немає. Ubuntu дуже багато (наприклад, на ftp.linux.kiev.ua).
Треба хоч Kubuntu спробувати. До речі, десь є DVD на ftp?
Після кожного оновлення ядра (які я регулярно робила) в мене стабільно падала ALSA, (aplay -l показував no sound card found). Альсу щоразу піднімала сама руками. Також руками періодично піднімала кулер і реакції заліза на комбінації з Fn.Під Убунтою я просто боялася робити апдейти. Але робила. І після кожного щось падало й доводилося піднімати руками.
Відмовилася робити апдейт до 10.10 з ідеологічних причин: обмеження використання non-Canonical-maintained софту
PulseAudio використовують зараз усі дистрибутиви. Хіба воно в Ubuntu чимось особливе?
Що вам заважало не робити оновлення ядра?
А ви принципово не оновлюєте ядро в себе?
Ну і версії 1.0 ще немає. У мене працює нормально, але в багатьох воно створює проблеми зі звуком.
Давайте і його теж тоді "викинемо"
ЦитатаДавайте і його теж тоді "викинемо"Ну якщо пульсаудіо глючна річ і без нього працює все стабільно, то чому б його не викинути?Я його видалив ще у версії 9.04 і поки що жодних потреб в ньому не виникало.
Як я розумію головна проблема альси одночерговість програвання відтворення?
Цитата: MFX від 2010-11-11 21:22:37Як я розумію головна проблема альси одночерговість програвання відтворення?Чому це раптом проблема?
Pulseaudio взагалі прибудова над нею, а не милиця якась. Якщо цікавлять недоліки ALSA можете поґуґлити щось на штиб «ALSA vs JACK».
Хіба добре, що одночасно тільки одна програма може виводити звук, а після того як канал звільняється ті, що в черзі бомбардують слух непотрібною мішаниною.