Автор Гілка: Випущено CMS Joomla 1.6  (Прочитано 12633 раз)

Dutch

• Гість
Re: Випущено CMS Joomla 1.6
« Відповідей #30 : 2011-02-03 17:15:38 »
Усім привіт!

Я представляю проект Спільнота Joomla! Україна.

Так дійсно наразі ведеться переклад Joomla! 1.6.

Ситуацію щодо перекладу і чому вийшло так, що є  2 команди можете почитати тут: http://www.joomla-ua.org/content/view/401/8/

Я ось не розумію, чому Юрій "бігає" по всім форумам та жаліється, якщо його запрошували до перекладу, при тому що на той час у нас було перекладено 80%, а він тільки розпочинав перекладати.

Однак він забажав, щоб ми відали йому наш переклад і "приєднались".
На мій погляд, це не зовсім коректно!

Усі посилання на open source та те, що переклад має бути доступним і вільним цього ні хто не заперечує.
Але, якщо брати до уваги, що відповіді від Юрія про те що він хоче працювати над перекладом, який ми розпочали робити першими,  взагалі не було, то ми розглядаємо його звичайного користувача. Не думаю, що буде гарним кроком давати кінцевому користувачу сирий продукт.

Під час перекладу Joomla! 1.5 була практично така ж сама ситуація. Ми його запрошували - він не захотів. Після релізу вже версії 1.5.18 він взяв наш переклад зробив його під себе і нещодавно у листі до команди перекладу Joomla відписав, що він цей переклад зробив сам, без посилання у листі на першоджерело.

Якщо хтось зацікавлений у Joomla! 1.6, то ви можете приєднатись до наступних груп:

1. Група перекладу Joomla! 1.6. Деталі: http://www.joomla-ua.org/content/view/401/8/
2. Група документації. Деталі: http://www.joomla-ua.org/forum/viewtopic.php?f=90&t=2650

Також ми плануємо розгорнути ряд сервісів для користувачів. Найближчим часом змінимо функціонал та дизайн порталу.

Також ми працюємо над залученням до спільної роботи різні університети та інститути. Вже сьогодні працюємо з НПУ імені М.П.Драгоманова Інститут інформатики.

Ласкаво просимо до світу Joomla!

Відсутній DalekiyObriy

• Літератор
  • дописів: 1929
« Відповідей #31 : 2011-02-03 17:34:35 »
Усім привіт!

Я представляю проект Спільнота Joomla! Україна.
зауваги приймаються? :)

Аделаід — Аделаїд
акаунт — обліковий запис
Випадаюче — Спадне
було б добре прибрати зловживання «відображати/відображення»
Відриття
домена
забеспечте
Звонішнього
зміненено
зправа
існуючі
кукі
логін
Обновити
папка — тека
«Під-папка» але «підрівня» (має бути підтека)
Помика
присвоїв — привласнив
рузультатів
співпадають — збігаються
спливаючого — спливного
статтей — статей
стовбцем — стовпчиком
шрифта — шрифту

Fedora 35 (x86-64)

Відсутній gvy

• Письменник
  • дописів: 576
« Відповідей #32 : 2011-02-05 17:19:34 »
Ви хоч розумієте, що коїте, чи просто "біжи швидше, прапор ширше"?..  Будь ласка, перегляньте мої повідомлення у цьому обговоренні й краще біжіть з того світу.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #33 : 2011-02-05 19:00:25 »
Joomla rulez!  :)
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Dutch

• Гість
« Відповідей #34 : 2011-02-08 05:06:01 »
Ви хоч розумієте, що коїте, чи просто "біжи швидше, прапор ширше"?..  Будь ласка, перегляньте мої повідомлення у цьому обговоренні й краще біжіть з того світу.

А тепер сформулюйте свою думку у розгорнутому вигляді, бо нічого не зрозуміло з Вашої фрази.