Автор Гілка: Вийшов Clementine 0.7  (Прочитано 4239 раз)

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Вийшов Clementine 0.7
« : 2011-04-11 00:12:12 »
З невеликим запізненням повідомляємо про випуск чергової версії багатоплатформового музичного програвача Clementine 0.7, що написаний на QT4 і початково був спробою переписати Amarok 1.4 на Qt4. Від початку написання у програвачі відбулося багато змін, які відрізняють його від оригінального Amarok-а, але інтерфейс залишився більш-менш такий самий.

Отже, у новій версії:
— новий діалог редагування тегів з автозаповненням та заповненням тегів, яких бракує, за допомогою MusicBrainz;
— обкладинки альбомів тепер показуються і в режимі «Бібліотека»;
— видалені пісні показуються сірим кольором;
— функція «показати у файловому менеджері»;
— покращено підказки у прокрутці пісні, що дозволяє легше знайти місце пісні, що цікавить;
— підтримка проксі-серверів;
— функція «повністю оновити бібліотеку»;
— додано підтримку .cue файлів, які тепер показуються як окремі пісні;
— до бібліотеки додано опцію «тільки файли, що дублюються» та «тільки нетеговані пісні», що дозволяє виправити погано протеговану музику;
— функція «кошенята» тепер стягує і показує більш пухнастих кошенят;
— гіпножаба тепер доступна в HD і на весь екран.

Повний список змін
Сторінка проекту
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній modeus

• Графоман
  • дописів: 278
  • openSUSE 11.4
Re: Вийшов Clementine 0.7
« Відповідей #1 : 2011-04-11 08:14:26 »
Але схоже що, ту ваду із нездатністю скроблити радіо так і не виправили  :(
Expectavimus lucem... Et esse tenebrae

Відсутній Dupuis

• Новачок
  • *
  • дописів: 17
« Відповідей #2 : 2011-04-11 10:54:40 »
Плеєр наполовину складається з вад і це у 0.7 версії(

Відсутній Sergii Galashyn

• Новачок
  • *
  • дописів: 40
« Відповідей #3 : 2011-04-11 11:10:27 »
У відповідь двом попереднім коментаторам хочу зауважити, що у вас є шанс вплинути на порядок виправлення баґів, котрі муляють особисто вам: http://code.google.com/p/clementine-player/issues/list
Чим більше голосів, тим більше шансів (фактично, залежність пряма).
Ubuntu 10.10 @ Dell Latitude E6500

Відсутній modeus

• Графоман
  • дописів: 278
  • openSUSE 11.4
« Відповідей #4 : 2011-04-11 11:17:28 »
Я вже давно написав про цю ваду: http://code.google.com/p/clementine-player/issues/detail?id=681. На жаль вперше її помітили 1 вересня 2010 року - і досі не виправили. Хоча це єдина вада, яка мені заважає. А загалом - зручний програвач, мені подобається.
Expectavimus lucem... Et esse tenebrae

Відсутній Dupuis

• Новачок
  • *
« Відповідей #5 : 2011-04-11 14:15:15 »
Я в курсі, але мені просто дивно, чому ряд глюків зявився в 0.7 версії,яких не було в 0.6, буквально на ріному місці..

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #6 : 2011-04-11 16:32:12 »
Не знаю, де ви там вад знайшли, у мене все працює, і я тішуся, що можу нарешти видалити Amarok 1.4 з його залежностями від KDE3. Правда, мені не подобається, що коли заходжу в розділ «Jamendo», він починає звідси качать весь каталог. Але зате можна будь-яку музику прослухати перед тим, як стягнути (або не стягувати, якщо інтернет добрий).
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Dupuis

• Новачок
  • *
« Відповідей #7 : 2011-04-13 21:13:03 »
Наскільки я зрозумів, більшість проблем з clementine, що виникли в мене повязані з новим gstreamer. Amarok2 теж глючить жахливо з gstreamer-backend та й самі розробники радять vlc-backend, як найстабільший. Ось так, заради кросплатформенності вибрали поганий бекенд для плеєра(

Відсутній case0lc

• Графоман
  • дописів: 310
« Відповідей #8 : 2011-05-04 14:23:33 »
Всі інші плеєри нормально ж працюють з gstreamer. Не потрібно переносити проблему "з хворої голови на здорову"