Ого, вже й перекладено. Що таке пакунки з кодами?
наприклад, до розробників PCLinuxOS?
Не знаю кому він потрібен цей новий дистрибутив. Я, наприклад, поки що, Mandriva планую використовувати
Не краще було б розробникам не створювати черговий сотий клон Mandriva, який відрізняється від оригіналу лише тим, що змінене оформлення робочого столу на власне, а приєднатись, наприклад, до розробників PCLinuxOS? Не знаю кому він потрібен цей новий дистрибутив. Я, наприклад, поки що, Mandriva планую використовувати
А чи можна якось безболісно оновити Mandriva до Mageia?
Не знаю, кому тепер потрібна Mandriva (aka ROSA Desktop). Випуск 2011 знову відкладено, бети просто жахливі (позначається вроджене почуття міри колишніх розробників ALT та бажання зробити щось фантастично-надзвичайно своєрідне (гномо-крисо-кеди)). Краще з розумними втратити, ніж з ... знайти.
Цитата: yurchor від 2011-06-01 16:04:37Не знаю, кому тепер потрібна Mandriva (aka ROSA Desktop). Випуск 2011 знову відкладено, бети просто жахливі (позначається вроджене почуття міри колишніх розробників ALT та бажання зробити щось фантастично-надзвичайно своєрідне (гномо-крисо-кеди)). Краще з розумними втратити, ніж з ... знайти.Самолюбство колишніх розробників mandriva - це штука, звичайно, хороша, але давайте розглянемо ситуацію об’єктивно. Подивіться хто зі сторонніх розробників підтримує цю вашу Mageia. Немає там ні PLF, ні MIB та й інших, напевно, там не буде. Прості користувачі на Mageia не перейдуть і проект перетвориться в черговий маргінальний дистрибутив