GNOME 3.4 і в Дебіані вже? Який жах!
Цитата: noddeat від 2013-05-12 23:42:53GNOME 3.4 і в Дебіані вже? Який жах!але при вході є вибір "класичний гном"
Цитата: tarasian666 від 2013-05-13 09:55:41Цитата: noddeat від 2013-05-12 23:42:53GNOME 3.4 і в Дебіані вже? Який жах!але при вході є вибір "класичний гном"але той "класичний гном" всерівно не той тож все ж таки жах!!!!!!!!!!!!
як на мене "той" ще більший жах я за "гарний мінімалізм", а всюди або одне або друге, кеди хоч найбільш гнучкі в налаштуваннях як на мене, гном менший і швидший але щоб щось підлаштувати під себе треба більше мороки. Словом це все "видумні", на нове часто плюються, коли інші не звертають на це уваги і тихо працюють собі у командному рядку ) Пробував різні оточення, але не звертав уваги під час роботи, все одно використовував хрестоносець(альтернативи поки не бачу), декілька командних рядків, месенджер (теж без різниці який, головне щоб протоколи потрібні були), браузер і текстовий редактор з кількома відкритими файлами, а якщо замічаєш те що довкола значить в тебе забагато вільного часу
другий ґном був не для всіх, це так, він був не ідеальний, але довершений. я пробував і КДЕ, але увесь той зоопарк налаштувань, який там був, я врешті решті використовував лише для того, щоб зробити його схожим на ґном.
що ж, його вирішили похерити, я не скаржуся на це. просто дивуюся, чому в консервативному Дебіані його вирішили використовувати замість того, щоб додати те ж MATE.Fallback mode, звісно, можна використовувати, але там багато чого зламалося.
Питання а чи є щось на зразок центру програм убунти - чи лише сунаптік?