А як по вашому люди дізнаються про протокол обміну електронною поштою, реверс-інжинірінгом MTA? Чому для того, щоб здогадатись що ви маєте на увазі обов'язковою умовою є колупання в коді? Я запитав - що саме повинно відбуватись з даними, як ви собі все це уявляєте - фактично, просто про те, як влаштована ваша програма. Що тут не зрозуміло?Таки man rsync. Пошук по слову exclude.
ls -sht /media/usb/sync/total 1,3M 16K 14305-h-work.tbz2 16K 14260w-work.tbz2 16K 14305-w-work.tbz2 16K 14260w-filelist.bz2 16K 14304-h-work.tbz2 16K 14259-h-filelist.bz2 16K 14304-h-filelist.bz2 928K ----------- 16K 14293-w-filelist.bz2 16K 14259-w-filelist.bz2 16K ------------------------- 16K 14259-w-work.tbz 16K 14290-h-filelist.bz2 48K 14258-work.tbz 16K 14279-w-filelist.bz2 32K 1231966820-filelist 32K ---------------# як бачим: мікроби ?????-?-work.tbz2 замають не більше сектора на флешці.# початкове число в назві файлу означає день від початку часів
щось я не розумію: якщо немає зв’язку між директоріями, як ви збираєтесь копіювати між ними файли?
Ну знову до забору... Та що ви причепились зі своїм rsync ?Мова йде про випадок, коли нема прямого зв'язку з директоріями: нема контакту через мережу, нема виносного вінта. Ну відкіля rsync знає, які саме файли оновити, коли нема зв'язку? А тут все (майже все) під це підлаштовано: збираються данні про всі файли і окремим файлом заливаються в архів синхронізації. Де в rsync файли заборонені для копіювання? Тут про це згадувалось (filelist.ban). Читайте дописи, а не товчіть воду в ступі Цитата: borman від 2009-03-02 21:59:24Протокол обміну - це докладний опис того, як саме дані з однієї машини будуть переноситись на іншу, чи переноситись будуть тільки зміни між двома копіями, критерій визначення змін, чи повинні дані стискатись, шифруватись, роль змінного носія і тд.Ну а я можу написати що таке числове інтегрування... і знову залишиться питання: "до чого це?"
Протокол обміну - це докладний опис того, як саме дані з однієї машини будуть переноситись на іншу, чи переноситись будуть тільки зміни між двома копіями, критерій визначення змін, чи повинні дані стискатись, шифруватись, роль змінного носія і тд.
Для мудреців типу Бобика пояснюю ще раз: ппрямого зв'язку між компами нема. Якщо на пальцях: одночасно обидва компи увімкнутими дуже рідко бувають До речі, я вже роапгрейдив примітивну "синхронізувалку", але результати своїх звершень поки не виставлятиму...Почекаю коротенької поради, що до того, як з допомогою rsynk синхронізуватись з вимкненим компом