Youtube програє — це майже єдине для чого мені потрібен flash plugin.
Цитата: nickat від 2010-08-22 19:08:43Youtube програє — це майже єдине для чого мені потрібен flash plugin. Ставите Firefox4 beta3, заходите на Youtube і вмикаєте режим html5 — спритність рук і ніякого флеша
Щось я такого пакунку знайти не можу.
cthulhu:~$ aptitude show flashplayer-mozillaПакунок: flashplayer-mozilla Новий: такСтан: встановленийАвтоматично встановлений: ніВерсія: 2:10.1.53.64-0.0Пріоритет: Необов'язкові (Optional)Розділ: non-free/webСупроводжуючий: Christian Marillat <marillat@debian.org>Розмір в розпакованому стані: 11,8MЗалежить: libc6 (>= 2.3.6-6), libfontconfig1 (>= 2.4.0), libfreetype6 (>= 2.2), libglib2.0-0 (>= 2.12.0), libgtk2.0-0 (>= 2.8.0), libx11-6, libxext6, iceweasel | www-browser, nspluginwrapper, ia32-libs-libcurl3, ia32-libs-libnss3, libcurl3Рекомендує: gsfonts-x11Конфліктує: flashplugin-nonfreeОпис: Macromedia Flash Player The Flash Player lets you experience animation and entertainment in your Mozilla web browser.cthulhu:~$
Цитата: DalekiyObriy від 2010-08-23 07:04:35Цитата: nickat від 2010-08-22 19:08:43Youtube програє — це майже єдине для чого мені потрібен flash plugin. Ставите Firefox4 beta3, заходите на Youtube і вмикаєте режим html5 — спритність рук і ніякого флешаНу і поставив, ну і увімкнув, а воно мені каже - нема флеша, нічого показувати не збираюся. Де справедливість? Хоча, браузер, ніби як швиденько працює.
Так, я-ж написав - "ну поставив, ну і увімкнув".
а для інших браузерів такі плагіни є?
А як видалити старий флеш плеєр?
1. Опера, Хром.
2. Debian GNU/Linux
і чи треба старий флеш плеєр видаляти взагалі? як система дізнається, який флеш плеєр їй використовувати?
Отже, запускаю Firefox 4, заходжу туди, тицяє "Приєднатися до HTML5 beta", воно ніби як приєднується, навіть показує, що можна відмовитися, але під Firefox 4 хоче флеша.