Автор Гілка: Ubuntu 10.04 і мережа без GDM  (Прочитано 5677 раз)

Відсутній unknown

• Графоман
  • дописів: 256
  • Tux файний хлопака
Re: Ubuntu 10.04 і мережа без GDM
« Відповідей #15 : 2011-12-17 14:30:06 »
Поясніть нам: Ви не можете читати, чи не хочете читати манни? Якщо перше - то форум вам не допоможе. То, можливо, справа окулістів?
Поясніть нам, ви не можете вивчити українську чи не хочете? А можливо, то справа логопедів?

Хотів порадити вам викинути убунтятину, але це вам не допоможе.
Хотів порадити вам викинути дурне з голови, але це вам не допоможе.
Про убунтятину я вже десь чув, але фактів як не було, так і нема, тільки тупі й рандомні викиди мозку підлітка. Це дитсадок, виписуйтесь вже.

М.: А по суті питання у вас нічого немає?
Є. Ви пацієнт палати №6? Їхній стиль.

Тоді виконувати план почнемо з вас. Скажімо, + п.п. 2 та 2.4, а там і п. 5 щоб закрити гілку.
Клав я на ваш -----. Боюсь і плачу. Повторюйте собі як мантри перед сном.

M.: Ось так червоним по чужих дописах у нас пишуть модератори. Цитувати не потрібно, продовжувати ту тему, з приводу якої ми пишемо свої зауваження, також.
« Змінено: 2011-12-17 19:57:59 від Piktor »
cat /dev/ass > /dev/head

idontremember

• Гість
« Відповідей #16 : 2011-12-17 16:36:40 »
---
Off-topic:
[smiley=20.gif] [smiley=17.gif]
---

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #17 : 2011-12-17 20:00:06 »
В когось ще будуть ідеї щодо мережі в Ubuntu без GDM? Бо я маю охоту гілку зачинити, а ще можна когось постріляти із плюсомета.  :)
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній prapor

• Письменник
  • дописів: 518
« Відповідей #18 : 2011-12-18 23:37:37 »
Ну спробуй стрельни у мене, а там вже... ::)
Але я зараз займуся вихованням молоді.

Можу підтвердити слова penguin. Вам варто почитати про мережу в Linux. Хоча б про те, якими з’єднаннями і як опікується network manager.
апятьдвацепять. Людина не здатна прочитати всі талмуди світу. Можу - читаю, не можу - ні. На те і є форум. Знаєш відповідь - відповів, не знаєш - пройшов повз.
Друже, є така розумна думка, що правильно задане запитання містить відповідь. З твого повідомлення на початку гілки аж ніяк не можна зрозуміти що у тебе увімкнено зміну MAC або ще щось. Тобі вказали на напрямок пошуків з тією саме точністю, що ти задав питання.
Це було з технічної точки зору. А тепер з точки зору технічної спільноти. Щоб було відомо, ми тут дотримуємось меритократії (це якщо за 2 роки не помітив). І більша частина старих користувачів знайома навіть особисто. Ти у своєму повідомленні образив людину, яка тут «живе» трохи довше за тебе, і вже зарекомендувала себе як досить адекватного фахівця, щоб давати поради.

P.S. як то кажуть, не кажіть мені чого робити і я не скажу куди вам йти.
- I'm afraid your son has the knack.
- The knack?
- The knack. It's a rare condition characterised by an extreme intuition about all things mechanical and electrical. And utter social ineptitude.
- Can he lead a normal life?
- No, he'll be an engineer.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #19 : 2011-12-19 00:05:59 »
Досить чатитися.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил: