Я встановив свіжу систему Ubuntu 5.04 Hoary і забажав її підключити до інтернету Я придбав картку deshevshe.net з підтримкою callback.До цього в мене був Gentoo, але я так і не зпромігся на ньому встановити який небудь gnome чи kde.
Я перший раз користуюсь дебіано-подібним дистрибутивом.Вийшовши до інтернету з роботи, я пошукои на open.net знайшов скрипти для налагодження callback, але в мене вони не зпацювали (що саме я зараз не змогу написати, бо я дуже багато чого перепробував :-/).Там було написано, що для переірки, чи підтримує моя система той клятий callback, треба набрати pppd callback і якщо буде unrecognised option, то треба пересбирати ppp з підтримкою callback. Я зкачав ppp2.4.2 до папки Desktop і зробив спробу його зібрати (до того розкоментував CBCP=y). У мене вийшло зробити тільки ./configure, а при спробі зробити make з самого початку повилазило дуже багато помилок.Що воно таке, що я не маю змоги збирати з сирців?І чи будуть у мене працювати наведені вище скрипти?
в своєму експеріменті з Генту я дійшов тільки до шел, а щость графічне - незпромігся встановити.воно насправді дуже дратує, коли великий за розміром код компілюється, а десб посередені вискочює помилка і ніхто тобі не допомогає.
USE="bindist" emerge kde
default: set log Phase Chat LCP IPCP CCP tun command ident user-ppp VERSION (built COMPILATIONDATE) set device /dev/cuaa0 set speed 115200 set ifaddr 10.0.0.1/0 10.0.0.2/0 255.255.255.0 0.0.0.0 add default HISADDR enable dnspapchap: allow user dmytro set phone 5640000 set authname dmytro set authkey PASSWORD set openmode active accept chap set dial "ABORT BUSY ABORT NO\\sCARRIER TIMEOUT 5 \"\" AT OK-AT-OK ATE1Q0 OK \\dATDP\\T TIMEOUT 40 CONNECT \\c \\n"iptel: allow user dmytro set phone 2399780 set authname dmytro set authkey XXXXXXXXX set openmode active accept chap set dial "ABORT BUSY ABORT NO\\sCARRIER TIMEOUT 5 \"\" AT OK-AT-OK ATE1Q0 OK \\dATDP\\T TIMEOUT 40 CONNECT \\c \\n"dialout: allow user dmytro set dial "ABORT BUSY ABORT NO\\sCARRIER TIMEOUT 5 \"\" AT OK-AT-OK ATE1Q0L1M1 OK \\dATDP\\T TIMEOUT 40 CONNECT \\c \\n" set timeout 180 set callback cbcp e.164 MY_PHONE set cbcp MY_PHONE set phone 2392100 set authname dmytro set authkey XXXXXXXXdialin: set dial "ABORT BUSY ABORT NO\\sCARRIER TIMEOUT 5 \"\"TIMEOUT 30 RING ATA CONNECT \\c \\n" set authname dmytro set authkey XXXXXXXXX set timeout 180 disable pap chap set callback none
ppp -auto papchap
ppp -auto iptel
ppp -background dialout
ppp -background dialin
в своєму експерименті з Генту я дійшов тільки до шел, а щось графічне - не спромігся встановити.воно насправді дуже дратує, коли великий за розміром код компілюється, а десь посередині вискакує помилка і ніхто тобі не допомогає.
А в мене в /etc/ppp лишень один файл - ppp.conf:........................
А в мене в /etc/ppp лишень один файл - ppp.conf:скіп-скіп-скіпВсе це можна організувати через меню чи іконки - справа смаку.І ніяких пітонів, каштанів, кппппппп......
А цей конфіг самодостатній