Автор Гілка: SUSE 9.2 & real ip  (Прочитано 1618 раз)

Відсутній 100matolog

• Новачок
  • *
  • дописів: 5
  • I Love YaBB 2!
SUSE 9.2 & real ip
« : 2005-09-20 21:34:17 »
Словом, немає у мня української розкладки тому буду та :-/ ((( \
М: "А доведеться" (с) ;о)
 Оо-о-х.. втомився, голова зовсім не працює. Прошу підказки у громадськості Є в шлюз під суси  - на ньому за допомогою yast'а піднято NAT (maskarading) якщо не помиляюсь. всередині сітки варто кішка з реальним айпи на управляемом свиче ( можливо будувати вланы). Кошак зсередини не пингуется не трейсится. Питання - як мені доступится до це кішці з світу.

М: Попередження перше, воно ж і останнє. Порушення правил, пункт 1.
« Змінено: 2005-09-21 09:42:50 від miwa »

Відсутній hse

• Графоман
  • дописів: 473
  • Gentoo Linux
Re: SUSE 9.2 & real ip
« Відповідей #1 : 2005-09-20 22:23:31 »
1. Розкладку українську встановіть обов'язково, бо забанять... тут жорсткі правила.

2. Якщо зовнішні роутери маршрутизують ІР кошака нормально то
   2.1 на кошаку можна змінити ІР на внутрішню, зовнішньому інтерфейсу шлюзу присвоїти ІР кошака і правилом ДНАТ переадресовувати на кошак (я знаю тільки iptables).

2.2 поправити таблиці маршрутизації на шлюзі і кошаку щоб кошак міг мати завнішню ІР у внутрішній мережі, ну і відповідні правила на шлюзі додати, можна цей трафік поза натом пустити.
бушократія - цинічний помаранчевий геноцид, витравлювання Української Нації, плюс мікрософтизація всієї країни.

Відсутній hse

• Графоман
  • дописів: 473
  • Gentoo Linux
Re: SUSE 9.2 & real ip
« Відповідей #2 : 2005-09-21 20:34:08 »
можна цей трафік поза натом пустити.
Мав на увазі поза НАТМАСКАРАДІНГом
бушократія - цинічний помаранчевий геноцид, витравлювання Української Нації, плюс мікрософтизація всієї країни.