Автор Гілка: Чи можна ставити Qt 4.0 на стару машину?  (Прочитано 1681 раз)

Відсутній lacher

• Новачок
  • *
  • дописів: 12
  • Do you know RFM principle?
Саме це питання не дає мені спокою. Які проблеми можливі, скажімо при встановленні на RH 7.2  чи Fedora Core 1.0?
Хтось уже пробував?

Відсутній UA_Igor

• Кореспондент
  • дописів: 106
   Привіт всім!!! Я не пробував, проте можна так зробити. Залісь на сайт розробника QT, подивись мінімальні потреби в програмах і бібліотеках. І порівняй що QT хоче і що є в тому RH 7.2  чи Fedora Core 1.0. Через
rpm -qa
можна отримати список всіх встановлених пакетів,
rpm -a|grep <ім'я пакета>
зробити пошук потрібного пакета.
   Та й все. Якщо будеш пробувати, поділись будь ласка досвідом! Успіхів!!!

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
Насправді системні вимоги на сайті розробника вказують з певним запасом. Коротенька казочка - дуже довго я користувався старим P1 166MHz 64M RAM (уявили?) з встановленим RedHat (без DE). І приспічило мені встановити Qt-3.1 з вихідного коду. Вся ця радість компілювалась 30 з гаком годин, але потім все чудово і швидко працювало (licq+opera7+ще всякі дрібниці). Мораль байки: ставте бінарний пакет (якщо є) і вибирайте легке програмне забезпечення.
PS А навіщо вам Qt-4, якщо не секрет? Що такого хорошого працює з 4 і не працює з 3?

Відсутній lacher

• Новачок
  • *
  • дописів: 12
  • Do you know RFM principle?
А навіщо вам Qt-4, якщо не секрет? Що такого хорошого працює з 4 і не працює з 3?
Напевно, помилок буде менше, та й швидше працюватиме.  :D

Відсутній Євген Ященко

• Кореспондент
  • дописів: 131
  • SuSE9.3 user
Я собі поставив, і нічого не зміг скомпілити  :-/ Може я щось роблю не так, піду подивлюся..
Лінукс - дружелюбна система, але розбірлива в друзях