Автор Гілка: Чому HUAWEI E1550 відключається сам?  (Прочитано 4248 раз)

idontremember

• Гість
У мене є HUAWEI E1550. Приблизно через одну або дві години роботи він автоматично відключається. Оператор КиївСтар.

Підкажіть де відключити автоматичне відключення модему.

А також мене не задовольняє швидкість роботи інтернету. Пише "Скорость подключєєнія" 236 Кбит\с" , а швидкість завантаження від 7 до 8 кілобай\с.

Чому написано 236, а скачує тільки 7 або 8???

І яка максимально можлива швидкість роботи такого модему (в сільській місцевості)?
« Змінено: 2012-09-14 21:36:22 від idontremember »

Відсутній xuser13

• Графоман
  • дописів: 496
Re: Чому HUAWEI E1550 відключається сам?
« Відповідей #1 : 2012-09-15 21:10:15 »
Хе-хе. В мене теж такий був доки я його не  зіпсував. Купили мені його ще тоді, коли проходила акція по цьому модему. Десь у 2010. ЗДається рік чи менше disconnect’и були нечастимим і він міг днями працювати не втрачаючи зв’язку, але потім щось трапилося… Зараз в мене MF190S від того ж таки КиївСтара який так само час від часу disconnect’иться. Я думаю, що це відбувається з вини ОМЗ. Але спробуйте його якось охолодити (напр., зняти кришку). Можливо це допоможе(скоріш за все це допоможе — занадто часто він у вас…). Бо якщо він аж занадто нагрівається розриви зв’язку трапляються дуже часто.

Воно якось там рахує по своєму (або це відверта найо:%*!дезінформація). Спробуйте в різних місцях свого помешкання. Можна ще спробувати якийсь довгий USB кабель. Або сконструювати антену піднявши її на височенькій мачті; а тоді впаяти туди провід.

На випадки, коли щось завантажуєте юзайте функцію дозвноу в Downlod Master (і черги закачок заодно), якщо у Windows, або wvdial у Linux.
чи планетяне щче не подали блакитне свитло?

Відсутній xuser13

• Графоман
« Відповідей #2 : 2012-09-15 21:46:29 »
Спробуйте USB-подовжувач (метрів 5). Це може допомгти. Щодо щвидкості, то якщо пощастить, то рано вранці і вночі (особисто в мене) може стабільно бути 20 — 25 Кбіт/с. Під час грози бувало і 150 Кбіт/с, але тільки на декілька хвилин.
Можете спробувати розблокувати його для роботи з іншими операторами. У мене ОГО мобільний показує непогані результат — 60–90 Кбіт/с (думаю, що якщо підняти вище, то швидкість зросте). В налаштуваннях модему можна глянути доступні мережі. Для перевірки того як працює ОГО Мобільний купуємо SIM-карту з тарифом "СТАРТОВИЙ" (чи якось так) яка кошутує 30 грн. і пихайємо у телефон. В мене ОГО Мобільний викор. EDGE (хоча, ніби, повинен викор. 3G). Але будьте обережні — не всі HUAWEI E1550 від КиївСтар піддаються такій операції.

Судячи зі статті "Антенны для CDMA-интернета" http://comput.com.ua/index.php?myear=2009&mnum=11-12 яка була опублікована в журналі "Компьютер" за допомогою такої антенки можна добряче підняти шв.
PS Купувати модем заточний під конкретного оператора (не потурбувавшись перед цим про можливість його розлочки) — велика дурниця.

idontremember

• Гість
« Відповідей #3 : 2012-09-16 23:50:58 »
Купляв я юсб-шнур, ставив антену... але все рівно більше 6-8 кілоБАЙТ не хоче розганятись. Модем заточений під кількох операторів.

:( чи взагалі можливо в селі користуватись мобільним інтернетом з більшою, ніж 6-8 кілоБАЙТ\с, швидкістю?

хм-м... чи спробувати ОГО мобільний?
« Змінено: 2012-09-16 23:53:12 від idontremember »

Відсутній xuser13

• Графоман
« Відповідей #4 : 2012-09-17 03:36:13 »
 Я живу в селі і в різних частинах цього села різні оператори мають неоднаковий рівень сигналу та й швидкість відрізняється. В центрі добре працює МТС — коли працював в магазині, то за допомогою МТС-модему проводилася співбесіда по Skype (з відеодзвінком). Та Інтертелеком. Але я живу не в центрі і з тим і іншим великі проблеми (шв. навіть гірша ніж у КиївСтара), хоча метрів 700 і у мого знайомого все гаразд — каже, що майже щирий мегабіт і майже безліміт.

Звичайно спробуйте ОГО Мобільний (може в них є детальна карта покриття). Вони в нас в минулому році свою антену, на подвір’ї відділення укр. пошти встановили.

Взагалі-то в сільській місцевості дуже-дуже погано з мобільними інтернетами. Якщо є можливість - то краще підключитись до дротового інтернету.
« Змінено: 2012-09-17 03:56:12 від xuser13 »

idontremember

• Гість
« Відповідей #5 : 2012-09-17 12:02:25 »
Дякую. Буду думати...

---