Автор Гілка: Лічильник скачування  (Прочитано 3890 раз)

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
Re: Лічильник скачування
« Відповідей #15 : 2006-07-12 10:52:18 »
Так, справді, ISBear має рацію, в нас FreeBSD 4.11. Просто мені з самого початку сказали, що стоїть Linux, а я не звертав уваги
=)))))Хотів флуданути, та героїчно стримався. Не ображайтесь, але це трошки того... LOL...

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #16 : 2006-07-12 10:56:51 »
4.11?
Не флейму ради - це доволі стара версія і в ній цілком може не виявитись якихось бібліотек/програм або ж вони є але застарілі. Звісно, що порада спробувати обновити FreeBSD для вас буде занадто кардинальною (не ображайтесь, але судячи по запитаннях, вам це може не вдатись), але боюсь, що інших (корисних) наразі дати не можу.
Ви згадували, що у вас є необмежений інтернет - спробуйте оновити хоча б autotools i gmake (процес зводиться до трьох команд:
locate gmake | grep '/usr/ports'
cd /usr/ports/smth/gmake
make install
і - чекати, чекати, чекати - поки звантажиться, поки скомпілюється...
для autotools - аналогічно)
А перед цим щиро раджу перечитати підручник (FreeBSD Handbook) на предмет оновлення системи - уникнете багатьох неприємностей.

З.І. І оновіть при нагоді вашу систему до STABLE, якщо у вас немає серйозних перепон до цього (на кшталт апаратної прив'язки).
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній miwa

• Літератор
« Відповідей #17 : 2006-07-12 11:05:44 »
Так, справді, ISBear має рацію, в нас FreeBSD 4.11. Просто мені з самого початку сказали, що стоїть Linux, а я не звертав уваги
=)))))Хотів флуданути, та героїчно стримався. Не ображайтесь, але це трошки того... LOL...
Ну чому ж; достатньо сервер бачити лише по ssh і в упор не звертати увагу на привітання :о) Або думати, що FreeBSD - це такий собі дистрибутив Лінукса ;о)) І ніколи не дивитись uname... :о/

Не, все-таки LOL :o)

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #18 : 2006-07-12 11:22:04 »
Або думати, що FreeBSD - це такий собі дистрибутив Лінукса ;о))
Тш-ш-ш, тихіше. Помічена тенеденція, що коли кажуть "bsd - дистрибутив linux" бздшники починають голосно матюкатись, плюватись і потім взагалі втрачають властивий їм дар людської мови)) Сам бачив)

Відсутній miwa

• Літератор
« Відповідей #19 : 2006-07-12 11:26:01 »
Ну, поскільки я сам користуюсь FreeBSD на серверах, то сподіваюсь, що в очах інших BSD-шників це послужить стримуючим фактором ;о)