Автор Гілка: FreeBSD+kernel  (Прочитано 1630 раз)

Відсутній Volodymyrko

• Графоман
  • дописів: 370
  • I Like FreeBSD !
FreeBSD+kernel
« : 2006-10-09 10:31:10 »
є в неті сервер під FreeBSD-6.1, і захотів я перезібрати ядро, але нема вихіних кодів ...
фізичного доступу до серверу нема і тому всатвити диск і поставити їх з компакту не можу ...
Як це найкраще зробити, але так щоб не обновлювати всю систему, лише ядро.
може це можна через cvsup, але чи це будуть вихідні коди саме під цей реліз,  оскільки на скілвки я знаю має бути відповідність між ниим і версією чи релізом  
??????????

Відсутній Smith

• Новачок
  • *
  • дописів: 37
  • Kharkiv LUG
Re: FreeBSD+kernel
« Відповідей #1 : 2006-10-10 10:35:21 »
вважаю що тобі буде краще звернутися до freebsd-комуніті, українське знаходиться за адресою http://uafug.org

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #2 : 2006-10-10 20:50:33 »
Ну, якби тутешні модератори мали трохи більше вільного часу (і я і Сергій маємо справу з BSD).

Ні, настільки жорсткої привязки до ядра і релізу звісно що немає. Так що якщо ви просто стягнете з інтернету джерельні коди, перейдете до /usr/src і зробите там make buildkernel, а потім make installkernel, то швидше за все досягнете порібного результату.

Ну а якщо перед цим переглянете відповідний розділ FreeBSD handbook (російський переклад є точно якщо у вас не дуже з англійською), то ця ймовірність наполегливо поповзе в бік одиниці ;о)
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній Volodymyrko

• Графоман
  • дописів: 370
  • I Like FreeBSD !
« Відповідей #3 : 2006-10-11 10:58:21 »
дякую за підказки, я вже зробив, доречі саме за допомогою  freebsd-комуніті.
поставив cvsup і підсунув йому standard-supfile, скачав src-sys i src-sys-crypto ..
нове ядро зібралося без проблем і поки працює ....