Чому б не описатипроцес становки, не лише ОС, а й паралельних програм.. Mail Ser., FTP, SAMBA, Squid.... і так далі..
Довожу дотого відомаі всіх інших, що мїми руками піднятий не один сервер (різних конфігурацій - починаючи з І386 - і закінчуючи CISCO 5300)... В моїх руках локальна мережа в якій близько 6500 - абонентів, це тільки місцеві - за інших я не говорю, я атестований по 3-м з 5 галузей адміністрування (CISCO, *nix admin, win 2000/03 server)...
Я просто хотів подивитися, чи зможете ви всі зробити шось для того щоб ті хто тільки починає ци займатися міг швидко шось зрозуміти... Хочаб не все та хоч щось...
В спитаєте чому я винісна обговорення настройку саме цих сервісів - бо сами зними пчинаються проблеми і застої... Але я бачу що це все марно... Це нічого не дасть ... Так шо вибачте мене за ці безглузді питання - ДЛЯ ВАС!!!
Піду на інший форум... Може там знайдуться люди які дійсно зацікавляться таким пректом... Які зрозіміють мене...
Легко давати поради людям як в біді, та колись воноприйде і до вас... І біля Вас тж нікого не буде, і ви шановні теж почнитепрости про допомогу... Та всім буде дайдуже до ваших пролем....
З.І. Галілей не казав таких слів.
Чи я помилюяся і тут нема тих хто любить свою роботу...
HELP!!!! Допоможіть.... ОК - перейду до самої суті - хочу зрозуміти як правильно підмімати декілька сервісів на Free BSD... Тобто Самому - цей процес займе пів мого життя!!! Допоможіть БУДЛАСКА!!! Одним словом - мені потрібно підяняти сервер для контролю за локальною мережею.... Тобто FTP, Send Mail, WWW, FireWall, Squid - я уже дуже довгий час сижу з чим один на один - без допомоги...Просив допомоги і на openet.ru, та на багатьох інших *nix порталах... Дехто допомагав потім мабуть просто не вистачало часу... Так шо допоможіть люди добрі!!!!
Я просто хотів подивитися, чи зможете ви всі зробити шось для того щоб ті хто тільки починає цим займатися міг швидко шось зрозуміти... Хочаб не все та хоч щось...
Набридло читати доку? Я розумію - мені самому іноді нехоцця, тоді я йду на якийсь форум/портал/будь-куди-куди-пошле-гугл і набираюся знань там. Потім задаю конкретне запитання і як правило отримую конкретну відповідь. Якщо не отримую - звалюю на інший ресурс і повторюю все знову від початку.