Автор Гілка: заглючив Vim...  (Прочитано 1147 раз)

Відсутній Satan

• Кореспондент
  • дописів: 141
  • C++ Guru
заглючив Vim...
« : 2007-06-29 11:22:32 »
редагування файлів перетворилось на справжній brainfuсk... але що мене справді здивувало так це те що після
apt-get remove vimредактор нікуди не зник і продовжував отруювати мені життя своїми глюками...

маніпуляції із ключами install, remove, --purge ні до чого не привели... лінюху взагалі плювати чи встановлений редактор чи ні, редагувати ним можна завжди і глючить він по чорному...

поставив собі emacs, але він мене не пре.. хочу вім.. що порадите робити?

Ubuntu 7.04 (upgradet from 6.02)
Ubuntu 8.04

Praporshic

• Гість
Re: заглючив Vim...
« Відповідей #1 : 2007-06-29 11:38:06 »
Потрібно було використати purge і не забути видалити .vimrc (ніби так) з домівки користувача

Відсутній Михайло Даниленко

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • дописів: 1262
  • [Debian Stretch]
« Відповідей #2 : 2007-06-29 11:45:47 »
Також не забудьте, що у дебіані тих вімів та похідних (напр. nvim, здається) тьма. Я б навпаки спробував apt-get install vim-full...
P.S. Найчастіше так воно себе веде саме з-за відсутності чи присутності нехорошого ~/.vimrc...

Відсутній Satan

• Кореспондент
  • дописів: 141
  • C++ Guru
« Відповідей #3 : 2007-06-29 12:04:14 »
я знайшов джерело проблеми! вся суть в тому що на сервері стояла українська локаль, що використовувала UTF-8, а я конектився через Putty використовуючи дефолтну KOI8-U... тому українська мова в інтерфейсі видавала більшу кількість байт на символ чим ту яку очікував putty... через що зїжджали кординати..

але все одно дякую за допомогу )))
Ubuntu 8.04