Автор Гілка: Подружити TeX i MediaWiki  (Прочитано 866 раз)

Відсутній Campana

• Письменник
  • дописів: 795
  • Проходив мимо
Подружити TeX i MediaWiki
« : 2010-04-28 23:54:16 »
Поставив собі на локальний комп’ютер MediaWiki на подивитися. В OpenSUSE воно нормально ставиться в /srv/www/htdocs, створив там каталог mediawiki.

Проблема: не можу добитися, щоб відображалися tex-івські формули. Щоб я не робив, або показує помилку "Неможливо розібрати вираз (Не вдається створити чи записати в тимчасовий каталог математики):", або ж просто відображає код формули.

Що я робив:
  • скомпілював texvc: make в каталозі math; з консолі texvc працює;
  • створив у каталозі images підкаталоги math i tmp; усім трьом каталогам дав права 777;
  • почитав ось це, зробив власником images/tmp громадянина wwwrun з групи www, в LocalSettings.php прописав
    $wgUseTeX           = true;
  • оскільки нічого не змінилося, почитав ось це, але все це теж не допомагає, а саме
  • прописування в LocalSettings.php
$wgMathPath         = "{$wgUploadPath}/math";
$wgMathDirectory    = "{$wgUploadDirectory}/math";
$wgTmpDirectory     = "{$wgUploadDirectory}/tmp";
не допомагає;
  • виставляння в includes/DefaultSettings.php значень false для $wgScriptPath, $wgUploadBaseUrl, $wgEnableUploads, $wgMathPath, $wgMathDirectory і $wgTmpDirectory не допомагає;
  • виставляння true або повернення "" в тих самих рядках не допомагає.
Не знаю, чи перепробував я всі можливі комбінації, але воно якось неоднозначно реагує: на одній й ті самі конфігурації то показує помилку на сторінці з формулами, то не показує. Що я роблю не так?

Відсутній Campana

• Письменник
  • дописів: 795
  • Проходив мимо
Re: Подружити TeX i MediaWiki
« Відповідей #1 : 2010-04-29 01:03:39 »
Тепер ця худоба створила каталог з назвою "1" і власником wwwrun і рендерить формули туди. На сторінках я при цьому бачу код формул, а не їхні зображення.  >:(