Драйвера (v.5.4.0.0 от 12/10/2008г.) для подключения фискального регистратора Datecs CMP-10 по USB интерфейсу от ДП «Компания «ATLAS» (USB to UART Bridge).
Для удобства и уменьшения объёма, файлы упакованы WinRAR 3.2.
Схоже, що справа пахне вином. Усі файли для цього апарату знаходяться тут. Але про Linux там ані слова. Ага, тут ще є драйвера до вашої операційної, але посмію процитувати:ЦитатаДрайвера (v.5.4.0.0 от 12/10/2008г.) для подключения фискального регистратора Datecs CMP-10 по USB интерфейсу от ДП «Компания «ATLAS» (USB to UART Bridge).
ось щось схожеhttp://algorithm-plus.com/getpage.php?page=products/index.php
Ухти, яка тут цікава тема піднімалась. Вона ще актуальна? Якщо так, уточніть, до чого (софт) ви хочете ті сканер з принтером під’єднювати. Просто знаю людину, котра сама пише драйвера до потрібних їй фіскальних принтерів; є шанси, що можна буде щось придумати.
Цитата: miwa від 2010-03-12 21:21:15Ухти, яка тут цікава тема піднімалась. Вона ще актуальна? Якщо так, уточніть, до чого (софт) ви хочете ті сканер з принтером під’єднювати. Просто знаю людину, котра сама пише драйвера до потрібних їй фіскальних принтерів; є шанси, що можна буде щось придумати.Так, цікаво. Хочеться з'єднати з PC на Убунті.
Мої координати є в профілі, але вони вам мало допоможуть. Дайте-но краще відповідь на запитання - до якої саме програми ви хочете то під’єднувати? Щось самописне? Неліцензійна 1с-парус-етц?В залежності від того я або зможу допомогти або ні.В любому випадку, маючи опис системи команд роботи там відносно небагато. Якщо знати, що робити.
Доброго Дня! Я Инженер Сервісного центру(ЦСО), дуже зацікавила ця тема, працюемо з фіскальним обладнанням, якщо може щось потрібно що-до драйверів , будь ласка звертайтесь.
Доброго здоровля!Маю Datecs EP-50. Незнаю як присобачити до CentOS 5.5 для роботи з 1с 8.2.9. Дякую за будь-яку допомогу.