Автор Гілка: Фіскальний принтер Datecs mp 550t + linux  (Прочитано 9733 раз)

Відсутній oleksa

• Кореспондент
  • дописів: 214
З Новим роком, друзі милі! :)

Звертаюсь з проханням по допомогу. Мій друг вирішив спростити життя батькам та обладнати крамничку терміналом з Убунтою, пристроєм для зчитування штрих-кодів, а також з'єднати це все з фіскальним принтером. З першим все добре, а от з иншим поки що не розібрався. На барахолці другу пощастило придбати фіскальний принтер Datecs mp 550t (насправді, цілий касовий апарат), має вихід RS232. Допоможіть, як це чудо можна з'єднати з компом під Убунтою?
« Змінено: 2010-01-02 15:09:36 від oleksa »

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
Re: Фіскальний принтер Datecs mp 550t + linux
« Відповідей #1 : 2010-01-02 18:38:55 »
Схоже, що справа пахне вином. Усі файли для цього апарату знаходяться тут. Але про Linux там ані слова. Ага, тут ще є драйвера до вашої операційної, але посмію процитувати:
Цитата
Драйвера (v.5.4.0.0 от 12/10/2008г.)  для подключения фискального регистратора  Datecs CMP-10 по USB интерфейсу  от  ДП «Компания «ATLAS»  (USB to UART Bridge).
І ще, можливо, прийдеться їх розпакувати завчасно, бо:
Цитата
Для удобства и уменьшения объёма, файлы упакованы WinRAR 3.2.
« Змінено: 2010-01-02 18:43:48 від Re. »

Відсутній oleksa

• Кореспондент
« Відповідей #2 : 2010-01-02 21:52:15 »
Схоже, що справа пахне вином. Усі файли для цього апарату знаходяться тут. Але про Linux там ані слова. Ага, тут ще є драйвера до вашої операційної, але посмію процитувати:
Цитата
Драйвера (v.5.4.0.0 от 12/10/2008г.)  для подключения фискального регистратора  Datecs CMP-10 по USB интерфейсу  от  ДП «Компания «ATLAS»  (USB to UART Bridge).
Дякую. Буду пробувати :)

« Змінено: 2010-01-02 23:37:28 від Re. »

AND

• Гість

Відсутній oleksa

• Кореспондент
« Відповідей #4 : 2010-01-29 23:58:03 »
ось щось схоже
http://algorithm-plus.com/getpage.php?page=products/index.php

Те, да не те, як казала моя бабця :)

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #5 : 2010-03-12 21:21:15 »
Ухти, яка тут цікава тема піднімалась. Вона ще актуальна? Якщо так, уточніть, до чого (софт) ви хочете ті сканер з принтером під’єднювати. Просто знаю людину, котра сама пише драйвера до потрібних їй фіскальних принтерів; є шанси, що можна буде щось придумати.
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній oleksa

• Кореспондент
« Відповідей #6 : 2010-03-16 10:35:32 »
Ухти, яка тут цікава тема піднімалась. Вона ще актуальна? Якщо так, уточніть, до чого (софт) ви хочете ті сканер з принтером під’єднювати. Просто знаю людину, котра сама пише драйвера до потрібних їй фіскальних принтерів; є шанси, що можна буде щось придумати.

Так, цікаво. Хочеться з'єднати з PC на Убунті.

Відсутній oleksa

• Кореспондент
« Відповідей #7 : 2010-03-16 21:47:20 »

Так, цікаво. Хочеться з'єднати з PC на Убунті.

Чи могли б ви дати ваші координати, є зацікавленість в драйвері.

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #8 : 2010-03-24 23:11:48 »
Мої координати є в профілі, але вони вам мало допоможуть. Дайте-но краще відповідь на запитання - до якої саме програми ви хочете то під’єднувати? Щось самописне? Неліцензійна 1с-парус-етц?

В залежності від того  я або зможу допомогти або ні.

В любому випадку, маючи опис системи команд роботи там відносно небагато. Якщо знати, що робити.
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній oleksa

• Кореспондент
« Відповідей #9 : 2010-03-28 14:10:22 »
Мої координати є в профілі, але вони вам мало допоможуть. Дайте-но краще відповідь на запитання - до якої саме програми ви хочете то під’єднувати? Щось самописне? Неліцензійна 1с-парус-етц?

В залежності від того  я або зможу допомогти або ні.

В любому випадку, маючи опис системи команд роботи там відносно небагато. Якщо знати, що робити.

Привіт, Михайло. Мій друг сказав, що він користується OpenBravo POS (OpenSource) під Linux/Windows. Зможете щось запропонувати? На мій погляд, не має значення, на що друкувати. В даному випадку принтер взагалі не друкує.
Буду вдячний.

Andrej Svininykh

• Гість
« Відповідей #10 : 2010-03-31 16:38:27 »
Добридень,

Шукаючи побачив ваш діалог із фіскальним реєстраторам Datecs, вирішив доповнити тему своїми зауваженнями. На цій сторінці є опис методики розробки підтримки ККМ в Openbravo POS. Щоправда, ККМ працює лише у режимі чекового принтера, на підтримку фіскальної функції необхідно написати відповідний клас на java, якщо в них є специфікація на ККМ чи фіскальник виробництва Datecs відправите їх і я постараюся допомогти.

З повагою і найкращими побажаннями, Андрій Свининых керівник проекту OpenBravo POS ru

M.: Не забувайте правила читати.
« Змінено: 2010-03-31 16:55:29 від Re. »

Відсутній alecs

• Новачок
  • *
  • дописів: 1
« Відповідей #11 : 2010-10-04 15:52:43 »
Доброго Дня! Я Инженер Сервісного центру(ЦСО), дуже зацікавила ця тема, працюемо з фіскальним обладнанням, якщо може щось потрібно що-до драйверів , будь ласка звертайтесь.

Відсутній oleksa

• Кореспондент
« Відповідей #12 : 2010-10-05 16:44:02 »
Доброго Дня! Я Инженер Сервісного центру(ЦСО), дуже зацікавила ця тема, працюемо з фіскальним обладнанням, якщо може щось потрібно що-до драйверів , будь ласка звертайтесь.

Дякую, власне мене цікавив сабж. Наразі друг вирішив проблему просто заміною принтера, бо в того глюки й з Віндовз траплялись...

Олег

• Гість
« Відповідей #13 : 2011-07-22 20:26:26 »
Доброго здоровля!

Маю Datecs EP-50. Незнаю як присобачити до CentOS 5.5 для роботи з 1с 8.2.9. Дякую за будь-яку допомогу.

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
« Відповідей #14 : 2011-07-23 22:23:24 »
Доброго здоровля!

Маю Datecs EP-50. Незнаю як присобачити до CentOS 5.5 для роботи з 1с 8.2.9. Дякую за будь-яку допомогу.
Це не фіскальний принтер.

Можливо, допоможе ця інформація.
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you