Не впевнений що вибрав правильний розділ, але...
Є два сервери, на одному сайт який на другий шле запити через curl.
Власники другого сервера скаржаться що до них надходить багато запитів від нашого сервера (сьогодні було 108 міліонів запитів в секунду) проте з нашого боку в лог записуються всі звернення до скрипта що запускає curl котрий вже шле запити і в нашому лозі максимум 5 тис запитів за день.
І не можем зрозуміти звідки беруться міліони запитів в секунду, нас постійно банять, а ми все обіціяємо що виправимо, та що б ми не робили результат один, ми бачимо одну кількість запитів, а вони іншу.
На сервері freebsd та в мене не багато там прав щоб щось швидко зробити, тому прошу не писати команди і чекати що я вам дам їх вивід )
От в мене думка що може сам curl якось множить запити чи мережа якось дублює... я вже не знаю що думати
хоча пруф не присилають, мксимум що прислали це пруф про 11 запитів в секунду, це цілком реальні і нормальні дані як для того сайту. Все більше підозр що там щось путають, але щоб довести їм це треба бути на 100% впевненим у своїй правоті. Цікаво який то сервер і канал має бути щоб витримував по 108 міліонів запитів в секунду кожні декілька хвилин і продовжив працювати як ні в чому не бувало