Автор Гілка: Монтування дисків в Linux Mandrake 10.1  (Прочитано 7941 раз)

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
Re: Монтування дисків в Linux Mandrake 10.1
« Відповідей #15 : 2005-05-07 16:06:58 »
Цитата
Я зрозуміло хочу зберегти данні на цьому вінті.
...
форматував Partition Magic-ом і досовським форматом (повний ставив) все відформатувало добре, но boot не грузиться.

Кгм...
А ви точно впевнені що після всіх цих маніпуляцій на вінті ще є ваша інформація? ::)
Яка ОС не вантажиться з цього вінчестера? Win98?

Цитата
Щоб ви детально все могли оглянути я зробив знімок екрану.
По можливості подивіться, що мені з цим робити
 http://www.ktk.nm.ru/13.jpg
nm.ru не вміє працювати з оперою... Чи то може опера не вміє обробляти навороти mn.ru...  ;) Це так, "для загального розвитку"  :)

Ну і варіант "через анальний отвір". Якщо вінда і дос бачать інфу на диску, то що тобі заважає завантажитись у вінді, переписати інформацію з того вінчестера, котрий збоїть, на той, на котрому в тебе все ОК, а потім вже з лінукса дивитись, що тобі потрібно, а що ні - в каталогах win_d, win_e etc ????
Читайте документацію - вона кермує.

k_ilya

• Гість
« Відповідей #16 : 2005-05-07 16:24:05 »
Цитата
Так, проблема з таблицею розділів... Треба видалити всі розділи і створити новий, потім відформатувати, але всі дані буде втрачено!
Ви маєте там якісь дані, що хочете зберегти, чи просто хочете використовувати цей жорсткий диск як додатковий для збереження нових даних?

А можна не так. Вилучити всі розділи, і створити новий точно на місці того що був з самого початку. І нічого не форматувати, якщо розділ читатиметься нормально

Відсутній Igorok

• Новачок
  • *
  • дописів: 13
« Відповідей #17 : 2005-05-07 17:37:25 »
Цитата
А ви точно впевнені що після всіх цих маніпуляцій на вінті ще є ваша інформація?

Я ці маніпуляції робив на цьому вінті без інформації(данні переніс на другий вінчестер). Після всього переніс інформацію знову.

Цитата
Яка ОС не вантажиться з цього вінчестера? Win98?
Не вантажиться навіть Dos (я його не 1 раз ставив). А якщо Dos навіть не вантажиться, то що казати про Віконця 98-мі.

Цитата
nm.ru не вміє працювати з оперою... Чи то може опера не вміє обробляти навороти mn.ru...

В мене стоїть Opera 8.00 і все нормально працює(хіба, що цей малюнок в новому вікні відкривати неможна), може вам варто завантажити собі нову версію Oper-и???
Igorok

Відсутній Igorok

• Новачок
  • *
« Відповідей #18 : 2005-05-07 17:46:39 »
Цитата
А можна не так. Вилучити всі розділи, і створити новий точно на місці того що був з самого початку. І нічого не форматувати, якщо розділ читатиметься нормально

Чим мені вилучити ці розділи, адже їх бачить тільки Лінукс?
Igorok

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #19 : 2005-05-07 17:54:59 »

Я ці маніпуляції робив на цьому вінті без інформації(данні переніс на другий вінчестер). Після всього переніс інформацію знову.

Не вантажиться навіть Dos (я його не 1 раз ставив). А якщо Dos навіть не вантажиться, то що казати про Віконця 98-мі.

Хм... Тоді я не можу зрозуміти, в чому біда. Тобто інформацію ви зчитати можете. Під офтопіком, але можете. Чи не простіше буде переписати під віндою інформацію з збійного вінчестера на нормальний носій, а по тому спробувати поставити на нього той же Мандрейк 10.1 - винятково в цілях експерименту: чи зможе завантажитись з нього лінукс?
Повертаючись до початкового запитання:
Цитата
Я вже давно створив каталог win_i, але всеодно не вале (мабуть пробдеми із-за вінта).
Що тепер каже лінукс на команду mount /dev/hdc1 /mnt/win_i?

А щодо опери - то ви праві; щоправда в мене 7.54, але малюнок також зчитується нормально. Підозрюю, що то були проблеми на нашому проксі-сервері. Але ж Firefox зчитав все нормально...
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній Igorok

• Новачок
  • *
« Відповідей #20 : 2005-05-07 18:34:28 »
Цитата
Що тепер каже лінукс на команду mount /dev/hdc1 /mnt/win_i?

Каже ось що:
http://www.ktk.nm.ru/21.jpg

Цитата
Але ж Firefox зчитав все нормально...

У Mozill-и свій двигун і вона не так реагує на посилання, як опера.
Igorok

k_ilya

• Гість
« Відповідей #21 : 2005-05-07 19:39:34 »

Чим мені вилучити ці розділи, адже їх бачить тільки Лінукс?

лінуховим fdisk, тільки скопіюйте дані спочатку

Відсутній Igorok

• Новачок
  • *
« Відповідей #22 : 2005-05-07 19:52:24 »
Цитата
лінуховим fdisk, тільки скопіюйте дані спочатку

А Лінуховий фдиск нормально все переб'є? Віконця і Дос потім бачитимуть цей вінт нормально? Я зможу створити розділ в FAT32?
Igorok

Відсутній VojToshik

• Дописувач
  • **
  • дописів: 91
« Відповідей #23 : 2005-05-09 14:45:33 »
Звичайно, що зможеш. Розбивай fdisk-ом. Крута штука. І проста у користуванні.
Isn't it folly that lack of girls' attention makes our life senseless?