Автор Гілка: Інсталіція Fedora Core  (Прочитано 1792 раз)

Kedryk

• Гість
Інсталіція Fedora Core
« : 2005-06-07 04:42:19 »
Усім привіт!

Маю три cd Fedora Core, чомусь не завантажувальні. Скачав образ завантажувальної дискетки, усе вантажиться з дискетки, але коли вказую тип інсталяції: Local CD-ROM, каже, що то не CD Fedora Core.

До речі, пробував вантажити перший сіді із комплекту VMware, так той спокійно завантажує програму інсталяції Anaconda. Звісно ж, таким чином провадити інсталіцію не можуливо. Тому й прошу Вашої допомоги. Дякую!

Відсутній Олександр Кравчук

• Кореспондент
  • дописів: 131
  • Rivne's LUG
Re: Інсталіція Fedora Core
« Відповідей #1 : 2005-06-07 08:01:38 »
Власне, у мене була подібна проблемка.

Те, що VMware завантажує програму інсталяції, швидше всього свідчить про наявність якогось програмного алгортму для пошуку усієї цієї байди...

Якщо у вас вже встановлений grub, то цю проблемку можна вирішити прописавши у grub.conf наступне:

title Fedora Installation
root(0,0)
kernel /isolinux/vmlinuz
initrd /isolinux/initrd.img

Тека 'isolinux' має бути на першому cd, так що заздалегідь попіклуйтеся, щоб її копія була у вас на гвинту. Щасти!

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3820
  • Програміст
Re: Інсталіція Fedora Core
« Відповідей #2 : 2005-06-07 11:55:43 »
Усім привіт!

Маю три cd Fedora Core, чомусь не завантажувальні. Скачав образ завантажувальної дискетки, усе вантажиться з дискетки, але коли вказую тип інсталяції: Local CD-ROM, каже, що то не CD Fedora Core.

До речі, пробував вантажити перший сіді із комплекту VMware, так той спокійно завантажує програму інсталяції Anaconda. Звісно ж, таким чином провадити інсталіцію не можуливо. Тому й прошу Вашої допомоги. Дякую!

А як записані компакти? Який їхній вміст? Я знаю багато випадків, коли люди записували ISO-ку на диск як звичайний файл. :-)
[Fedora Linux]