Автор Гілка: Що э у FreeBSD, i чого нама у Лiнукса?  (Прочитано 4751 раз)

Відсутній tech

• Письменник
  • дописів: 586
  • Гигик
Re: Що э у FreeBSD, i чого нама у Лiнукса?
« Відповідей #15 : 2005-05-27 17:35:22 »
Цитата
Шановний Ви не праві.
Якщо Ви зайдете на http://www.freebsd.org.ru/ то побачите, що цей проект мертвий.
А http://www.freebsd.org.ua/ якраз і виконує основну роботу по перекладу з англійської.
І саме на цей сайт йдуть всі, хто хоче почитати свіжу інфу не англійською.
У чому саме я не правий? Чому тоді ua офіційне дзеркало freebsd.org бере на себе роль "backup" сервера ru що з невідомої причини здох?
freebsd.org.(код країни) - це офіційна назва дзеркал freebsd, а не просто сайт Васі Пупкіна який робить що йому заманеться. Зовнішній вигляд сайта, його зміст аж ніяк відповідають стандартам дзеркал freebsd.org. При цьому очікується переклад документації українською, тобто мовою тієї держави якої це дзеркало є представником, в найгіршому випадку може бути додаткова мова - російська, наявність якої практично відпадає якщо вже є російське дзеркало.
Щонайменше - бардак, а якщо відверто, - просто плювок Васі Пупкіна <phantom@freebsd.org.ua> в наше лице.
« Змінено: 2005-05-27 17:51:46 від tech »

Відсутній politruk

• Дописувач
  • **
  • дописів: 52
  • BSD user
« Відповідей #16 : 2005-05-29 11:27:48 »
А якщо мені важко читати англійською?
А сайт .ru мертвий?
То мені сидіти і нічого не читати, бо комусь вдарило в голову, ща в .ua можна писати тільки українською?
Якби було вдосталь бажаючих перекладати українською, то може булаб інша ситуація.
FreeBSD 6.0

Відсутній root_x

• Кореспондент
  • дописів: 225
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #17 : 2005-07-04 18:25:23 »
Щодо бінарної сумісності, я гадаю, це небезпечно лише на серверах.
Якщо нема підключення до мережі, то загрозу для системи становить лише сам користувач зі своїми експериментами. Чи не так? ;D
« Змінено: 2005-07-04 18:26:04 від root_x »