FC2 доведеться серйозно оновити з інтернету - з пару сотень мегабайт
Чи допоможе, якщо я занвово переставлю свого RedHat з відключеним файрволом?
ЦитатаЧи допоможе, якщо я занвово переставлю свого RedHat з відключеним файрволом?Зібрався я на днях перевстановлювати свій редхет
, а тут бац - другого диска нема (я їздив до бабусі і брав з собою дистр, напевне, там забув) =( Значить полюбому потрібно купляти якийсь дистр. Всі мої знайомі радять мені Gentoo. Що скажете?
Залишається ще одна проблема - це мій Вінмодем. але я вже подумую про купівлю нового - Факс-модем GM56EX 56K V.92/V.90. Але мені не відомо як він праціє з пінгвіном... =( Може в когось є такий то порадьте брати його чи ні? або порадьте, пудьласка, хороший модем, який нормально працює в лінуксі (в районі 200 грн не більше)? Мені дуже потрібен інет в лінуксі.Заздалегіть велике пасибі!!!
Зібрався я на днях перевстановлювати свій редхет У ваш комп'ютер попав метеорит?
Якщо знайомі вам допоможуть його поставити та настроїти, то просто перепишіть від них.
Будь який повноцінний апаратний модем нормально працює з лінуксом. Важко знайти драйвери лише для програмних модемів, які насправді є просто SoundBlaster-ами з інтерфейсом для телефонної лінії.
цей модем (GM56EX) повноцінний?
ЦитатаЗібрався я на днях перевстановлювати свій редхет У ваш комп'ютер попав метеорит? =) Ні, я ж писав нижче що якийсь глюк з файрволом - якщо налаштовувати черз конфігуратор setup, зміни в настройках не збергаються!!! =(
ЦитатаЯкщо знайомі вам допоможуть його поставити та настроїти, то просто перепишіть від них.Нажаль це знайомі, з якими я спілкуюсь через інет і вони мешкають в інших містах =( Тому допомогти мені його постивати і настроїти вони зможуть хіба що морально =) Цей лінукс важко поставити і налаштувати самостійно?