Цитата: myroslava від 2005-09-15 09:55:22Це в мене такий спосіб вивідувати інфу для створення юзабельного посібнику для чайників. Тому дякую за пояснення, воно дуже в струю, так би мовити.Оригінальний спосіб :о)) Щоправда, прочитавшиЦитатаmyroslavaПочатківецьдоброзичливе стервоі добряче відсміявшись, починаєш задумуватись, що "хмм, щось у цьому є" (с) ;о)
Це в мене такий спосіб вивідувати інфу для створення юзабельного посібнику для чайників. Тому дякую за пояснення, воно дуже в струю, так би мовити.
myroslavaПочатківецьдоброзичливе стерво
Я із задоволенням спробую послідувати конкретним порадам, для яких, власне, цей форум і існує (а не для того, щоб дехто розводився про те, як він це може зробити як два пальці, на відміну від убогих віндузятників)
Хочете - далі зліться на мене, але в цю тему я більше не зайду.
І якщо вже так хотіли почути відповідь як монтувати розділи
Дійчно, щось у цьому є...
Як далі повідомив Ярослав Федевич, не тільки я очікую, що машина, якщо може щось зробити сама, нехай зробить. Однак люди з певною життєвою позицією в повідомленні на кожну тему бачать можливість позагинати пальці, хоча потім це і заперечують.
Не зовсім список питань, ну і щодо того, на скільки відсотків це буде підручник, не претендую визначити. Справа в тому, що ваша віка - це скоріше довідник (враження ще більше посилюється від поділу статей на абетку. Я собі уявляю послідовні вказівки "що мені робити, якщо я хочу зробити те-то". Приблизно так.
Абетковий порядок тим добрий, що не робляться припущення про те, як групувати матеріали, є досить нейтральним та знайомим для будь-кого.
Так виходить, що краще навіть не переклади робити, а авторські матеріали писати.
В нас тепер новий рубрикатор (http://docs.linux.org.ua/dlou/index.php/%D0%A0%D1%83%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80). Зацініть...
Nope. Environment != Surroundings...
The circumstances or conditions that surround one; surroundings.