Схоже на те що IP вашої картки внесено у /etc/hosts файл (перегляньте його, можете скопіювати його сюди).
Також, бажано, більше інформації про те як ви збираєтесь налагодити мережу.IP хоста (IP інтерфейсу, eth0 наприклад) : ?.?.?.?ІP мережі: ?.?.?.0Маска мережі: 255.255.255.0 (наприклад)IP шлюзу: ?.?.?.?
Тоді дуже раджу SIM (sim-icq.sourceforge.net).
Що до двох дисків, так будьласка точне повідомлення, бо в мене не було жодних проблем при встановленні другого диску в "кишеню", може на тому вінчестері якісь пошкодження?
Все! Я більш-меньш розібрався! Тепер сиджу під лінуксом І незнаю що робити все настільки незнайоме Але дякуючи вашим порадам настроїв SIM і тепер балакаю зі своїм другом який дає мені поради по лінуху 8-)Хотілось би знайти сайт де можна подивитися і завантажити корисні програми під лінух!
Хотілось би знайти сайт де можна подивитися і завантажити корисні програми під лінух!
Добрий день (ранок, вечер, ніч)!Тепер є питання по пошті. Спробував користуватися стандартною поштою Linux SuSE 9.2, САМ! ::)зміг настроїти відправку пошти, а от отримувати невиходить :-/ Які є варіанти настройки пошти? POP, SMTP, IMAP...